SzyQ Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam! Moment stworzenia świata. Bóg po chwili namysłu rezygnuje z syreny, jako nieudanego eksperymentu i zabiera ją ze świata zwierząt. Narazie taki koncept. Wesołych świąt i powodzenia w bitwie! Edytowane 10 Maj 2009 przez SzyQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Tak naprawdę syreny istnieją, ale są to ponoć brzydkie stwory z głębin morskich. Może wyjść ciekawie więc życzę powodzenia i również wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 @up Tylko ciekawe jaki % osób na świecie o tym wie :P Po za tym ta ręka może być z błyskawic zbudowana czy coś takiego a nie taka zwykła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Dla zainteresowanych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Syreny Wcale nie są takie brzydkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 o kurde oryginalnie, rób rób :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzyQ Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Myślę narazie nad kadrem. Ogólnie chcę pokazać, że syrence (przyjmijmy, że syrena to fajna dupka z ogonem ryby, której zwykle nie widzimy nad Bałtykiem) nie podoba się to, że chcą ją unicestwić i ma być ona głównym elementem sceny. Dodatkowo, żeby wiadomo było o co chodzi, to staram się pokazać, że ręka pochodzi z niebios, a syrenka wyciągana jest z morza, przy czym łapie się piasku i próbuje ratować (bezskutecznie). Cała scenka ma być czymś między cartoonem a realem. Będę bardzo wdzięczny za uwagi i sugestie odnośnie kadru, bo jak już praca pójdzie w ruch, to może być na zmiany za późno. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Twój nowy koncept - prawie jak screen z Black&White :) A tak na poważnie - obecny kadr wydaje się całkiem fajny. Oby tylko finalny render był tak humorzasty jak ten szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Kraby XDDDD Czy tam ślimaki... Cholera wie co x] Ale pomysł fajny, taki... odmienny. Nie przedstawia dzieła ludzkiej ręki tylko boskiej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Cała scenka ma być czymś między cartoonem a realem Jeśli to będzie coś w tym stylu http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=600157 to masz moje poparcie. (jeśli nie to też je masz bo podoba mi się koncept xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzyQ Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam po długiej przerwie. Zabrałem się puki co za tworzenie otoczenia - idzie jak krew z nosa, ale jak juz się z tym uporam, to wezmę się za syreniastą. Zamieszczam render bez tekstur, żeby coś się działo :] Pozdrawiam Edytowane 24 Kwiecień 2009 przez SzyQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Świetny pomysł :) i fajny kadr, ale może 1024px × 1024px rzuć z tego 16x9... panoramicznie, moim zdaniem mocno poprawi efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzyQ Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 (edytowane) Trochę czasu minęło, ale powoli sie rozpędzam. Zacząłem syrenkę robić. p.s. poza ułożona na szybko, będzie bardziej poprawnie ;) Edytowane 10 Maj 2009 przez SzyQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi