Napisano 11 Kwiecień 200915 l Witam! Moment stworzenia świata. Bóg po chwili namysłu rezygnuje z syreny, jako nieudanego eksperymentu i zabiera ją ze świata zwierząt. Narazie taki koncept. Wesołych świąt i powodzenia w bitwie! Edytowane 10 Maj 200915 l przez SzyQ
Napisano 11 Kwiecień 200915 l Tak naprawdę syreny istnieją, ale są to ponoć brzydkie stwory z głębin morskich. Może wyjść ciekawie więc życzę powodzenia i również wesołych świąt
Napisano 12 Kwiecień 200915 l @up Tylko ciekawe jaki % osób na świecie o tym wie :P Po za tym ta ręka może być z błyskawic zbudowana czy coś takiego a nie taka zwykła.
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Dla zainteresowanych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Syreny Wcale nie są takie brzydkie :)
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Autor Myślę narazie nad kadrem. Ogólnie chcę pokazać, że syrence (przyjmijmy, że syrena to fajna dupka z ogonem ryby, której zwykle nie widzimy nad Bałtykiem) nie podoba się to, że chcą ją unicestwić i ma być ona głównym elementem sceny. Dodatkowo, żeby wiadomo było o co chodzi, to staram się pokazać, że ręka pochodzi z niebios, a syrenka wyciągana jest z morza, przy czym łapie się piasku i próbuje ratować (bezskutecznie). Cała scenka ma być czymś między cartoonem a realem. Będę bardzo wdzięczny za uwagi i sugestie odnośnie kadru, bo jak już praca pójdzie w ruch, to może być na zmiany za późno. Pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Twój nowy koncept - prawie jak screen z Black&White :) A tak na poważnie - obecny kadr wydaje się całkiem fajny. Oby tylko finalny render był tak humorzasty jak ten szkic
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Kraby XDDDD Czy tam ślimaki... Cholera wie co x] Ale pomysł fajny, taki... odmienny. Nie przedstawia dzieła ludzkiej ręki tylko boskiej ^^
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Cała scenka ma być czymś między cartoonem a realem Jeśli to będzie coś w tym stylu http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=600157 to masz moje poparcie. (jeśli nie to też je masz bo podoba mi się koncept xD)
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Autor Witam po długiej przerwie. Zabrałem się puki co za tworzenie otoczenia - idzie jak krew z nosa, ale jak juz się z tym uporam, to wezmę się za syreniastą. Zamieszczam render bez tekstur, żeby coś się działo :] Pozdrawiam Edytowane 24 Kwiecień 200915 l przez SzyQ
Napisano 25 Kwiecień 200915 l Świetny pomysł :) i fajny kadr, ale może 1024px × 1024px rzuć z tego 16x9... panoramicznie, moim zdaniem mocno poprawi efekt.
Napisano 10 Maj 200915 l Autor Trochę czasu minęło, ale powoli sie rozpędzam. Zacząłem syrenkę robić. p.s. poza ułożona na szybko, będzie bardziej poprawnie ;) Edytowane 10 Maj 200915 l przez SzyQ