Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!

Moment stworzenia świata. Bóg po chwili namysłu rezygnuje z syreny, jako nieudanego eksperymentu i zabiera ją ze świata zwierząt.

Narazie taki koncept.

koncept.jpg

Wesołych świąt i powodzenia w bitwie!

Edytowane przez SzyQ
  • Like 1
  • Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak naprawdę syreny istnieją, ale są to ponoć brzydkie stwory z głębin morskich. Może wyjść ciekawie więc życzę powodzenia i również wesołych świąt

Napisano

Myślę narazie nad kadrem. Ogólnie chcę pokazać, że syrence (przyjmijmy, że syrena to fajna dupka z ogonem ryby, której zwykle nie widzimy nad Bałtykiem) nie podoba się to, że chcą ją unicestwić i ma być ona głównym elementem sceny. Dodatkowo, żeby wiadomo było o co chodzi, to staram się pokazać, że ręka pochodzi z niebios, a syrenka wyciągana jest z morza, przy czym łapie się piasku i próbuje ratować (bezskutecznie). Cała scenka ma być czymś między cartoonem a realem.

kadrv1.jpg

Będę bardzo wdzięczny za uwagi i sugestie odnośnie kadru, bo jak już praca pójdzie w ruch, to może być na zmiany za późno.

Pozdrawiam

Napisano

Twój nowy koncept - prawie jak screen z Black&White :) A tak na poważnie - obecny kadr wydaje się całkiem fajny. Oby tylko finalny render był tak humorzasty jak ten szkic

Napisano (edytowane)

Witam po długiej przerwie.

Zabrałem się puki co za tworzenie otoczenia - idzie jak krew z nosa, ale jak juz się z tym uporam, to wezmę się za syreniastą.

Zamieszczam render bez tekstur, żeby coś się działo :]

Pozdrawiam

teren.jpg

Edytowane przez SzyQ
Napisano (edytowane)

Trochę czasu minęło, ale powoli sie rozpędzam. Zacząłem syrenkę robić.

testtny.th.jpg

p.s. poza ułożona na szybko, będzie bardziej poprawnie ;)

Edytowane przez SzyQ

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności