Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, postanowilem zrobic w koncu moj pirwszy ambitny projekt jeszcze sie w 3d zbyt plynnie nie poruszam wiec prosze przymknijcie oko :>

oto moj pomysl:

c13.jpg

• Odpowiedzi 29
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajnie wyglada, zrob duzo szczegolow, i daj ujecie z camery bo to jest chyba USER...

P.s. Zmien temat na: \"POSTAĆ 3d: Cyborg\" bo tak poprawnie powinno byc :P:D

Napisano
Originally posted by blood_brother

Jak dla mnie zbyt organiczny ten caly korpus.

Zbyt organiczny?? a jezeli jest to cyborg ze stali - prosto z odlewni?? :D

Napisano
Originally posted by TouchThis

Faktycznie ta twarz pasuje jak windows do serwerów (czyli wcale) :P.

Ja postawiłem server na windowsie i nie nażekam :D , a co twarzy to nie jest taka zła, ale te usta są zaaaaa duuuże ;)

Napisano

Niezłe ale... hm... te przeguby są jakieś takie nie przekonywująca. Może się, ale w jaki sposób on opuści całe ramie w dół, z renderingu wygląda na to, że nie może. Podobnie przegóby przy dłoniach i w łokciu. Są jakieś takie nijakie :| Przydałoby się je poprawić.

Napisano

Kompresuj pliki bo mi sie minute otwieraly!

Jak zaslaniam glowe to omze byc, chociaz mam wrazenie ze wszystko co tworzysz robisz bez skrupulatnego projektu. Troche tu panuje balagan.

Napisano

do wszystkiego potrzeba wprawy ktorej jeszcze nie mam, maxa uzywam od 2 miesiecy i sie ciesze ze tacy wymiatacze jak tutejsi forumowicze powiedza mi ze np. po zaslonieciu glowy nawet moze byc... to jest dla mnie bardzo mobilizujace, faktem jest ze czasem zbyt mi sie spieszy do skonczenia pracy i widac niedociagniecia.. mam nadzieje ze nastepna mi lepiej wyjdzie i juz bedzie \"nawet ok\" bez zaslaniania coniektorych jej elementow.. mimo wszystko jestem happy :) i dziekuje za komentarze

Napisano

hmmm, wyglada \"ciekawie\" tak oryhinalnie, zrob mu brzuch z takiej rurki, hmmm jak by to powiedziec, takiej powybrzuszanej rurki, bo teraz wyglada jakby sie, hmmm skupial do baka :D