_luka_ Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Witam, postanowilem zrobic w koncu moj pirwszy ambitny projekt jeszcze sie w 3d zbyt plynnie nie poruszam wiec prosze przymknijcie oko :> oto moj pomysl:
_luka_ Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 juz poprawilem :> a co do glowy to faktycznie za duza teraz tez mi sie wydaje :>
blood_brother Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Jak dla mnie zbyt organiczny ten caly korpus. A twarz to w ogole do wymiany. Pozdro[piwo]
kulexy Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 fajnie wyglada, zrob duzo szczegolow, i daj ujecie z camery bo to jest chyba USER... P.s. Zmien temat na: \"POSTAĆ 3d: Cyborg\" bo tak poprawnie powinno byc :P:D
kulexy Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Originally posted by blood_brother Jak dla mnie zbyt organiczny ten caly korpus. Zbyt organiczny?? a jezeli jest to cyborg ze stali - prosto z odlewni?? :D
TouchThis Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Faktycznie ta twarz pasuje jak windows do serwerów (czyli wcale) :P. Proponuje coś sztucznego, metalowego.
blood_brother Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 kulexy: Moze i z odlewni ale to tylko swiadczy o nie zbyt trzezwym wykonaniu formy:). Pozdro[piwo]
Swietlik Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Originally posted by TouchThis Faktycznie ta twarz pasuje jak windows do serwerów (czyli wcale) :P. Ja postawiłem server na windowsie i nie nażekam :D , a co twarzy to nie jest taka zła, ale te usta są zaaaaa duuuże ;)
_luka_ Napisano 20 Marzec 2004 Autor Napisano 20 Marzec 2004 HEH ! jak sie ciesze :>> w koncu ktos mnie nie zjeb... teraz sie biore za korpus.
chveti Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 hehe zrób mu odwłok i będzie jak świetlik:D:D(fajny cyborg)
_luka_ Napisano 20 Marzec 2004 Autor Napisano 20 Marzec 2004 hehe czyzbym naduzyl swiecacych materialow ? a tak btw: to robotowe owady to tez fajny temacik :>
Frankot Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 Niezłe ale... hm... te przeguby są jakieś takie nie przekonywująca. Może się, ale w jaki sposób on opuści całe ramie w dół, z renderingu wygląda na to, że nie może. Podobnie przegóby przy dłoniach i w łokciu. Są jakieś takie nijakie :| Przydałoby się je poprawić.
_luka_ Napisano 21 Marzec 2004 Autor Napisano 21 Marzec 2004 Robot byl grzeczny wiec dostal wymarzona noge pod choinke
Dr. eA Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 Kompresuj pliki bo mi sie minute otwieraly! Jak zaslaniam glowe to omze byc, chociaz mam wrazenie ze wszystko co tworzysz robisz bez skrupulatnego projektu. Troche tu panuje balagan.
_luka_ Napisano 22 Marzec 2004 Autor Napisano 22 Marzec 2004 do wszystkiego potrzeba wprawy ktorej jeszcze nie mam, maxa uzywam od 2 miesiecy i sie ciesze ze tacy wymiatacze jak tutejsi forumowicze powiedza mi ze np. po zaslonieciu glowy nawet moze byc... to jest dla mnie bardzo mobilizujace, faktem jest ze czasem zbyt mi sie spieszy do skonczenia pracy i widac niedociagniecia.. mam nadzieje ze nastepna mi lepiej wyjdzie i juz bedzie \"nawet ok\" bez zaslaniania coniektorych jej elementow.. mimo wszystko jestem happy :) i dziekuje za komentarze
navi Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 siemka fajna praca ciekawy pomysl, tylko wedlug mnie skopales nogi, no i ta twarz ale ogulnie jest ok :)
kulexy Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 hmmm, wyglada \"ciekawie\" tak oryhinalnie, zrob mu brzuch z takiej rurki, hmmm jak by to powiedziec, takiej powybrzuszanej rurki, bo teraz wyglada jakby sie, hmmm skupial do baka :D
empik Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 zrob ze mu oczy swieca i te rureczki na rekach:P
Rekomendowane odpowiedzi