Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kolejny Layout do oceny. Tym razem pierwsza próba sił w stworzeniu grafiki dla radia internetowego.

http://img11.imageshack.us/img11/5122/designrig.png

Nie wiem jak mi poszło z założenia miało być podobne do radia troche panelowe itp. Chciałem zrobić animowany top we flashu przy pocięcu grafiki. Narazie jednak czekam na komentarze może jeszcze coś sie poprawi :).

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pusto, brzydko i nieciekawie, interesujący chyba tylko jeste czerwony button który jak myślę włącza radio reszta bez pomysłu i polotu.

Napisano
pusto, brzydko i nieciekawie, [...] bez pomysłu i polotu.

hmm, to samo moglbym napisać o pewnym miesięczniki ktory kupiłem za połowe miesięcznego biletu, ale nie napisze...

zawartosc jest w czytelnych boxach, ale brakuje dopracowania detali - czytaj wiecej zrob jakims ładnym przyciskiem bo teraz jest takie troche surowe, top - moim zdaniem można by dać coś ciekawszego z wiekszą ilością pizdrygałków, stopka jest za duża, niech bedzie bardziej dyskretna ale zamykająca kompozycje,

wrzucaj apdejty, pozdo

Napisano
  • Autor

No myślałem, żeby jeszcze to dopracować, np. bo bokach topu dodać jakieś małe głośniczki, zrobić lepsze Logo, dodać zdjęcia, bannery itp. Chciałbym jednak pozostawić taki panelowy wygląd. Top z założenia miałby być zrobiony we flashu. Dzięki za komentarze niedługo wrzuce jakić update. Pozdrawiam ;).

Napisano
  • Autor

Voyager - hehe no zgadłeś, nawet jestem pod wrażeniem, krótko mówiąc troche zainspirował mnie ten Layout, ale nie był robiony z tutoriala i nie jest to jego wierna kopia mam nadzieje, że i to zauważyłeś Pozdrawiam :).