Skocz do zawartości

Layout:) Radio Internetowe

wink25

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny Layout do oceny. Tym razem pierwsza próba sił w stworzeniu grafiki dla radia internetowego.

http://img11.imageshack.us/img11/5122/designrig.png

Nie wiem jak mi poszło z założenia miało być podobne do radia troche panelowe itp. Chciałem zrobić animowany top we flashu przy pocięcu grafiki. Narazie jednak czekam na komentarze może jeszcze coś sie poprawi :).

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pusto, brzydko i nieciekawie, [...] bez pomysłu i polotu.

hmm, to samo moglbym napisać o pewnym miesięczniki ktory kupiłem za połowe miesięcznego biletu, ale nie napisze...

zawartosc jest w czytelnych boxach, ale brakuje dopracowania detali - czytaj wiecej zrob jakims ładnym przyciskiem bo teraz jest takie troche surowe, top - moim zdaniem można by dać coś ciekawszego z wiekszą ilością pizdrygałków, stopka jest za duża, niech bedzie bardziej dyskretna ale zamykająca kompozycje,

wrzucaj apdejty, pozdo

No myślałem, żeby jeszcze to dopracować, np. bo bokach topu dodać jakieś małe głośniczki, zrobić lepsze Logo, dodać zdjęcia, bannery itp. Chciałbym jednak pozostawić taki panelowy wygląd. Top z założenia miałby być zrobiony we flashu. Dzięki za komentarze niedługo wrzuce jakić update. Pozdrawiam ;).