wink25 Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Kolejny Layout do oceny. Tym razem pierwsza próba sił w stworzeniu grafiki dla radia internetowego. http://img11.imageshack.us/img11/5122/designrig.png Nie wiem jak mi poszło z założenia miało być podobne do radia troche panelowe itp. Chciałem zrobić animowany top we flashu przy pocięcu grafiki. Narazie jednak czekam na komentarze może jeszcze coś sie poprawi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psdmag Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 pusto, brzydko i nieciekawie, interesujący chyba tylko jeste czerwony button który jak myślę włącza radio reszta bez pomysłu i polotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 pusto, brzydko i nieciekawie, [...] bez pomysłu i polotu. hmm, to samo moglbym napisać o pewnym miesięczniki ktory kupiłem za połowe miesięcznego biletu, ale nie napisze... zawartosc jest w czytelnych boxach, ale brakuje dopracowania detali - czytaj wiecej zrob jakims ładnym przyciskiem bo teraz jest takie troche surowe, top - moim zdaniem można by dać coś ciekawszego z wiekszą ilością pizdrygałków, stopka jest za duża, niech bedzie bardziej dyskretna ale zamykająca kompozycje, wrzucaj apdejty, pozdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wink25 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 No myślałem, żeby jeszcze to dopracować, np. bo bokach topu dodać jakieś małe głośniczki, zrobić lepsze Logo, dodać zdjęcia, bannery itp. Chciałbym jednak pozostawić taki panelowy wygląd. Top z założenia miałby być zrobiony we flashu. Dzięki za komentarze niedługo wrzuce jakić update. Pozdrawiam ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 khmm, khmmm Zbieżność designu przypadkowa? http://www.adobetutorialz.com/articles/2841/17/Professional-Modern-Web-Layout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wink25 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Voyager - hehe no zgadłeś, nawet jestem pod wrażeniem, krótko mówiąc troche zainspirował mnie ten Layout, ale nie był robiony z tutoriala i nie jest to jego wierna kopia mam nadzieje, że i to zauważyłeś Pozdrawiam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi