Katachi Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) Albert Einstein kiedyś powiedział "Gdybym tylko wiedział, powinienem był zostać zegarmistrzem.". Użył tych słów gdy usłyszał o pracach nad bombą atomową. Moja praca ma przedstawiać jego w swoim kantorku, naprawiającego zegarki. Na ścianie wisi kalendarz wyznaczający datę, kiedy w naszej rzeczywistości powinien odbierać Nagrodę Nobla, przez co nie zostanie wymyślona ani teoria względności, ani bomba atomowa. Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez Katachi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek S Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Może byc ciekawie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakusek Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 temat super :) powodzenia.... i trzymam kciuki za wygraną :) (wg. najciekawszy temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Temat bardzo ciekawy ja jestem jeszcze bardziej zaciekawiony jak ci to wyjdzie ;] powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Świetny pomysł! Będę obserwował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiM Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Mnie też się podoba ten pomysł:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Super pomysł, bardzo oryginalny. ;] Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 no naprawde świetny pomysł. Ja bym na ścianie powiesił gdzieś właśnie nagrode nobla, tylko, że za zegarmistrzostwo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi