Rembik Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) Mój koniec! Kilka rzeczy musiałem pominąć lub zapomniałem. Pozdrawiam. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Tak, tak to znów ja, wrzucam dzisiejszy szkic, to część całości... Edytowane 30 Kwiecień 2009 przez Rembik
serio Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Zapowiada się niezła rzecz. Jakoś tak swojsko/blokersowo wygląda :D Nie mogę się doczekać jak potoczą się dalsze losy tego gościa. Pozdro.
Rembik Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) Dzięki serio, miło mi, że się podoba i że ktoś się zainteresował w ogóle. Na razie robię w b. niskiej rozdzielczości, jutro chyba wrzucę na większą oby mój komputer wytrzymał :D Macie jakieś sugestie? Pozdrawiam Edit: Cieszę się, że się spodobało!!!! Nie chcę walić postami jak z karabinu więc zapytam się tutaj, zmieniłem mordkę chudego jeśli możecie pomóżcie czy w lepszym kierunku, bo zęby tego dzida i nos doprowadzają mnie do szaleństwa :D [/url] Edytowane 15 Kwiecień 2009 przez Rembik
atheg Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Ale super. Chlopie, fantastycznie sie rozkrecasz. Strach sie ciebie bac przy tempie twojego rozwoju. Postacie bradzo fajowe. Szkoda mi tylko napisu krzywo na bluzie z poprzedniej wersji, aczkolwiek wyeksponowanie podpisu jest bardzo kreatywne :)
atheg Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 U "nowego" Chudego superowe okulary. Usta tez lepsze chyba niz te z zebami natomiast nos taki doczepiony troche.
Coyote Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 świetny koncept postaci aczkolwiek wole zająca niz rudolfa :D
RaVirr Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Twoja praca przypomina stylem prace Nubb'a (tak, to jest komplement:D). Jedziesz dalej:D
serio Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Ten nowy nos nie pasi zdecydowanie. Usta , okularki lux.
dzudzu Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Fajowo. W tle widzi mi się chodnik i jakieś blokowisko za tłuściochem.
Rembik Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 Długo nic nie wrzucałem... mały up... ten "chudy" doprowadził mnie do obłędu...
leander Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 (edytowane) Fajne, ale chyba moze byc fajniejsze :) Kilka uwag subiektywnych: Przez to, ze oni wszyscy tak łypią oczami w nasze prawo, to mam wrazenie, ze cos waznego dzieje sie poza kadrem i to mnie wyprowadza z obrazka. http://www.polishartworld.com/upload/Artwork/7/a7d29490.jpg W tym obrazku u Dudy Gracza postac tez wyglada poza kadr, ale to raczej ukazuje jego refleksje, zadume. W kazdym razie pozostajemy z postacią, a nie zaczynamy sie interesowac, na co on tak patrzy. Troche nie "siedzą" te postacie. Szczegolnie ciezaru grubego faceta nie czuc. On tu wyglada bardziej jak balon na uwiezi pieska. I zaraz powoli uniesie sie w powietrze ;) Chociaz w sumie nie bylby to zly koncept ;) No i nie do konca jest stworzony jakis swiat tych kolesi, tzn oni od tak sobie sa, ale w ogole nie mozna sie wczuc w ich nastroj, mysli. Takie rzeczy chyba sa determinowane przez oczy, uklad glowy, gesty. Wszystko to masz ale tworzone jakby bez dokladniejszego przemyslenia co chcesz pokazac. Tutaj tez polecam Dude Gracza jako przyklad poglebionych psychologicznie postaci. Malec przy duzym psie troche zniknal w tych okularach i ubraniu, wczesniej chyba byl ciekawiej "zaaranżowany". Edytowane 28 Kwiecień 2009 przez leander
atheg Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Trudno się nie zgodzić z Leandrem, niemniej jednak, co by nie mówić to strasznie mi się i rysun i pomysł podoba. Fajna ta ściana w tle.
Rembik Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 Dzięki za zainteresowanie, leander, atheg dzięki wielkie, ale od początku chciałem zrobić ot taką zwykłą ilustrację, próbowałem potem zrobić małemu odbicie w okularach, że niby policja nadjechała, ale czasowo musiałem wrzucić jak jest. Finał w 1szym poście!
dzudzu Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 Fajnie wyszło. Kolor, fakturka i humor... wszystko gra.
Rekomendowane odpowiedzi