Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

mam problem z nie wiem jak uruchomić efekt Lens flare w v-ray ras mi się udało ale jak już dałem z przodó szybę ichce żeby preznią przebijał efekt lensflare to nie działa grzebałem wszedzie ale nie doszedłem do tego.

szału już pomału dostaje denerwuje mnie coraz bardziej ten v-ray

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
mam problem z nie wiem jak uruchomić ...

ras

przodó

Stary, to zakrawa na publiczny lincz.

Napisano

Jeśli Ciebie vray denerwujje to go odinstaluj. Ludzie renderują w mentalu, Maxwell, Brazil, itd. i żyją. Do tego za szybko się denerwujesz ;) Podstawa to google.pl. Poszukaj tam bo to podstawowe źródło wiedzy.

Napisano
  • Autor

ale z was nooby

jak ktoś cię prosi o pomoc to należy mu jej udzielić a nie wyskakiwać z textami że to się nie umie polskiej gramatyki i ortografii Marcin (jak nie chcesz to do k.... nie jest odpowiadaj na pytanie a tak dla twojej wiadomości to jestem dysortografikiem więc mnie nie denerwuj. Nie chcesz udzielić odpowiedzi to tego nie rób ale nie pisz głupot)

a ty vega n ie jesteś lepszy co z tego że mamy Google to miedzy innymi dzięki niemu znalazłem te forum myślałem że tu można otrzymać odpowiedź na konkretne pytanie widac z tego się kurwa bardzo pomyliłem

Napisano

nie podniecaj się, zrozum ze napisałeś to tak jakbyś miał 10lat i wogole nie umiał poprawnie i logicznie składać zdań.

Vrayu taki efekt ? :D chciałbym to widzieć ;)

Napisano

To sobie zainstaluj Firefoxa ze słownikiem, podobno leczy dyslekcje. Poza tym to żadne wytłumaczenie. Dyslekcja nie usprawiedliwia Cię od sprawdzenia tekstu przed jego zapostowaniem.

Lensflare effect znajduje się w Videopost lub w Photoshopie w filtrach. Wiedział byś to gdybyś choć na chwilę zajrzał w helpa maxa korzystając z jego wyszukiwarki, ale pewnie dyslekcja też to obejmuje...

Jakoś umiesz pod wpływem nerwów pisać poprawnie. Mam Cię pogłaskać za to że robisz byki i grzecznie odpowiedzieć na pytanie ?

Ps. K.... to sobie możesz pisać w zeszycie.

Napisano

Słyszałeś, Marcin, ty noobie?

dexter47, pomyliłeś się. Tutaj pomagamy tylko tym, którzy sami chcą sobie pomóc.

Napisano

Nie wiem czy to ci pomoże ale ...

w menu -> rendering -> video post można dodawać efekt lens flare(czy jak to sie pisze).

http://img4.imageshack.us/img4/1558/videopost.jpg

Z tym że aby to zrobić to musisz chyba z kamery renderować i ten efekt sie chyba przypisuje do jakiegoś obiektu w scenie.

Aha renderuj biegnącym ludkiem(to tak jakbyś się tym nie bawił nigdy) :)

Edytowane przez Setesh

Napisano

po takim okresie odpowiedź ? no proszę Cię Setesh autor tematu zapewne gdy zobaczył masę noobów na tym forum i to że nikt się nie chce dzielić tajemną wiedzą już dawno odinstalował maxa i wrócił do drugiej strony strony gameartu :)

Napisano

;D jakoś nie zauważyłem daty.