Neiraa Napisano 16 Maj 2009 Napisano 16 Maj 2009 Dawaj smiało. Skoro moje nieskończone może iść, to wszystkie mogą. Taka kulawa minibitwa, hihi.
KaeMS Napisano 16 Maj 2009 Autor Napisano 16 Maj 2009 Wypadek przy pracy nam Neira wyszedł nie minibitwa. Checi były tylko sił i czasu brakło. Cieszę się jednak, że kilka osób skorzystało a chyba przede wszystkim o to w tym chodzi.
Neiraa Napisano 16 Maj 2009 Napisano 16 Maj 2009 KaeMS spoko. Kiedyś nam się uda :] to produkuj obrazek i rozpisuj sondę. Mkeruj ano postaraj się, ja też spróbuję.
Touch Napisano 16 Maj 2009 Napisano 16 Maj 2009 Ja też biję się w pierś i obiecuję poprawę. Od poniedziałku tydzień urlopu, więc jak pojawi się nowy temacik spróbuję swoich sił:) Pozdrawiam i czekam na sondę;)
WilL Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 Dobra, daje to co mam bo ta minibitwa kiedys sie skonczyc musi :) Wiem że słabo ale juz nie poprawiam tych schodów chociaż materaiał jest do d**y :O Podłoga tez sie rozjechała ale tez juz nie poprawiam no i te schody szop mi zepsuł bo widać to co przypadkowo zrobiłem a usunąc juz sie nie da :/ Tak więc pracka słaba ale robiona już na szybko więc marna :) Mam nadzieje że za bardzo poziomu nie zaniżam :]
Rekomendowane odpowiedzi