ortheza Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 (edytowane) -------------------------------------- Dolaczam do boju :) Gangasta tim Edytowane 30 Kwiecień 2009 przez ortheza
miriam Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 HoHO ") mocne wejście mam nadzieję że dalej będzie równie ciekawie. //pozdr.
atheg Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Fajne. Chyba "Gruby" mógłby być grubszy dla jeszcze większego kontarstu. A może to "Chudy" garbiąc się zaburza mi tu odbiór. Ale szkic na prawdę świetny.
dzudzu Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Do roboty obiboku, nie ma jeszcze czego komentować!!!
ortheza Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Napisano 22 Kwiecień 2009 dzudzu a teraz? nadal nic do komentowania?
Tasior Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 No mnie osobiście bardzo się podoba. W szczególności chudy:) Ale chyba najgorzej nadal wyszło tło. Na postaciach (jak na razie ) widać dość mocno pędzel, a tło zrobione ze zdjęcia/brusha z cegłami czy jak tam zrobiłeś:) W każdym bądź razie strasznie to ze sobą kontrastuje. No i te otwory po kulach imo powinny być bardziej nieregularne. No ale to takie uwagi początkującego kolegi:)
dzudzu Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Hehe, mnie osobiście tło nie przeszkadza; w kolorze ciekawe i fakturę ma fajną. Masz sztuczne światło z góry... gdy namalujesz stożek światła i głęboki cień poza nim, stworzy się ciekawy klimat, ale ciężko będzie Ci utrzymać chyba ten kolor tła. Dziury po kulach powinny zapewne powodować odprysk i generalnie większe zniszczenia tynku (tak myślę, bo nie widziałem osobiście). Za ahtegiem skłoniłbym się ku pogrubieniu grubasa i odchudzeniu cwaniaczka z bronią maszynową. Póki co bowiem, bardziej kojarzy mi się ta scenka z tytułem "duży i mały" niż "gruby i chudy". Pamiętam z różnych Twoich prac, że często lubisz odpuścić detal skupiając się na ekspresji. Tutaj już od niego nie uciekniesz, bo praca- mam wrażenie - straci sporo na atrakcyjności. Wydaje mi się, że przydało by się poćwiczyć faktury materiału, highlightsy na broni i butach, jakieś krosty a twarzy albo włosy wystające z uszu etc. Praca ma potencjał :)
ortheza Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Napisano 23 Kwiecień 2009 Uwagi jak najbardziej trafne, co do dziur po kulach oczywiscie ze sa do dopracowania, bede wygladac podobnie jak tutaj Przygotujecie si ena updejt :] mam nadzieje ze nie bedzie z tego wielka klapa. Dzieki za komenty!
dzudzu Napisano 23 Kwiecień 2009 Napisano 23 Kwiecień 2009 Heh tak sobie myślę, że we trójkę z ahtegiem nie tylko nawiązujemy do ciemnych typów, ale i zastosowaliśmy podobne światło. Nasze prace na tle innych prac konkursowych będą trochę monotonne, jak z jednego pieca :)
ortheza Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 progress moze jednak zdarze :] jutro na warsztat chudzina pojdzie
ortheza Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 final w 1-szym poscie, ostatecznie zdecydowalme sie na sepiowy wariant
Rekomendowane odpowiedzi