Lubus Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Dzięki za uwagi. Jako że udało mi się znaleźć chwilkę, odświeżyłem sobie stary render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 jak dla mnie to kapitalnie to wygląda (klimat i kolorystyka w szczególności), ale można by było nad materiałem ramy roweru popracować jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Make My Day Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Nie wiem czy tylko mi się wydaje, że rower ma flaka? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 Dziękuję za opinie. No i kolejna wizualka (MAX+Vray+PS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Odświeżam i wrzucam wizualizacje pochodzące z mojego projektu semestralnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi