sawik Napisano 18 Kwiecień 2009 Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Jak w temacie, moje pierwsze starcie z ZBrushem, baza zrobiona w maxie, cała reszta ZBrush, co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 18 Kwiecień 2009 Share Napisano 18 Kwiecień 2009 chłopie spójrz na to co wytworzyłeś i zastanów sie co to jest. Przykrą przypadłością nowych userów zbrusha jest jakby zachłyśnięcie się jego możliwościami i napierdzielenie detalu ile wlezie do momentu w którym nie będzie to przypominać zupełnie niczego. W tej chwili bardziej wygląda to na jakiś test jak działa dany brush niż cokolwiek innego. Moja rada- najpierw przemyśl co chcesz zrobić, jak powinno wyglądać i skup sie tylko na ogólnych formach i nie wchodź w żaden detal jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Kwiecień 2009 Share Napisano 18 Kwiecień 2009 przekombinowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawik Napisano 18 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2009 To i tak miał być łeb demona :P Nie chce sie kłocić że wygląda dobrze, ale mi sie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 18 Kwiecień 2009 Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Jak miał być łeb demona to nie wyszło-wygląda raczej jak główka mrówki zanurzona w roztworze soli kuchennej do momentu wytrącenia się kryształków,pomalowana czerwonym sprayem i obtoczona w niewielkiej kupce losowych odpadków;)Użyj referncji jakichś przy następnej główce-będzie lepiej,Tak sobie maziać z głowy to można po 5 latach praktyki w modelowaniu...:)Taa i jak Morte napisał detal sobie daruj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc_in Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 hihihihihihi Ostro :D a moze tworca mial w zamysle stworzenie tak abstrakcyjnego tworu :] Niestety dla mnie to jest za ciezkie troche :) Daj z materialami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 mnie to zawsze dziwia te teksty w stylu "ale mi sie podoba" ... z takim podejsciem to prace trzyma sie na wlasnym dysku a na forum sie pokazuje gdy chce sie uslyszec opinie innych i trzeba sie liczyc z krytyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi