Napisano 18 Kwiecień 200915 l Jak w temacie, moje pierwsze starcie z ZBrushem, baza zrobiona w maxie, cała reszta ZBrush, co sądzicie?
Napisano 18 Kwiecień 200915 l chłopie spójrz na to co wytworzyłeś i zastanów sie co to jest. Przykrą przypadłością nowych userów zbrusha jest jakby zachłyśnięcie się jego możliwościami i napierdzielenie detalu ile wlezie do momentu w którym nie będzie to przypominać zupełnie niczego. W tej chwili bardziej wygląda to na jakiś test jak działa dany brush niż cokolwiek innego. Moja rada- najpierw przemyśl co chcesz zrobić, jak powinno wyglądać i skup sie tylko na ogólnych formach i nie wchodź w żaden detal jeszcze.
Napisano 18 Kwiecień 200915 l Autor To i tak miał być łeb demona :P Nie chce sie kłocić że wygląda dobrze, ale mi sie podoba :P
Napisano 18 Kwiecień 200915 l Jak miał być łeb demona to nie wyszło-wygląda raczej jak główka mrówki zanurzona w roztworze soli kuchennej do momentu wytrącenia się kryształków,pomalowana czerwonym sprayem i obtoczona w niewielkiej kupce losowych odpadków;)Użyj referncji jakichś przy następnej główce-będzie lepiej,Tak sobie maziać z głowy to można po 5 latach praktyki w modelowaniu...:)Taa i jak Morte napisał detal sobie daruj..
Napisano 19 Kwiecień 200915 l hihihihihihi Ostro :D a moze tworca mial w zamysle stworzenie tak abstrakcyjnego tworu :] Niestety dla mnie to jest za ciezkie troche :) Daj z materialami :]
Napisano 19 Kwiecień 200915 l mnie to zawsze dziwia te teksty w stylu "ale mi sie podoba" ... z takim podejsciem to prace trzyma sie na wlasnym dysku a na forum sie pokazuje gdy chce sie uslyszec opinie innych i trzeba sie liczyc z krytyka.