adek Napisano 19 Kwiecień 2009 Napisano 19 Kwiecień 2009 Autodesk ogłosił, iż pojawiła się już wersja programu Mudbox na Maca. Zachęcam do obejrzenia oficjalnego wideo. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=603
Nezumi Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 No, juz jakis czas jest. A Pixologic spapralo Zbrusha pod Maca i ani widu ani slychu zarowno o jakims patchu jak i o obiecanym jakies pol roku temu ZB 3.5...
wizz Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Taa z tym zbrushe to dali nieźle ... Mam nadzieje ze czymś zaskoczą nas :) Mudboxa nie lubie , jakos nieciekawie mi sie w tym modeluje :P
Temporal Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 mudbox to shit przeciez to spod skrzydel autodesku jest
Temporal Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 ja prowokator? nie ja jestem tylko zwyklym zagubiony userem jak wiekszosc :P kiedys znormalnieje a do tego czasu bede cieszyl sie zyciem i mlodoscia :P
Rekomendowane odpowiedzi