Napisano 18 Marzec 200421 l Witam mam nastepujacy blad mam brazila pod maxem 6 , po zainstalowaniu i wyborze w production brazila i w material editor rowniez brazila po wlaczeniu Material editora nie pojawiaja mi sie materialy jest cos takiego jak na obrazku w czym tkwi problem :/ Dzieki i pozdrawiam.
Napisano 18 Marzec 200421 l musisz zmienic renderer podgladu materialow na scanline bo zenek tego nie obsluguje w maksiu 6.
Napisano 19 Marzec 200421 l Może pomyślicie że jestem głupi ale mam putanko gdzie dokładnie sie to zmienia bo ja też mam taki problem ??
Napisano 19 Marzec 200421 l w oknie materialow - options - tam chyba pref - current (w maxie 5, bo tej uzywam) powinno tez byc w opcjach glownych maxa w jednej z zakladek, o ile dobrze pamietam
Napisano 19 Marzec 200421 l ok już znalazłem. :] Szukałem i szukałem, i nie mogłem znaleść. Gdybym wiedział że mam pod nosem to bym nie prosił o pomoc :D Wielkie dzieki :)
Napisano 19 Marzec 200421 l mi tam ryba [cfaniak] chodzi o to, ze takimi postami zapychasz baze, a co za tym idzie zzerasz miejsce na serwerze i generujesz niepotrzebny transfer na laczach (nie chodzi o twoje, ale serwera) [mruga]
Napisano 19 Marzec 200421 l Sludder powstrzymuj sie z wypowiedziami do ktorych nie masz pewnosci. w maksiu 6 jest inaczej i to czesto pojawiajace sie pytanie, nie tylko na tym forum.