Napisano 22 Kwiecień 200915 l Witam serdecznie ;] W ramach wlasnej automotywacji, osmielam sie wrzucic moj obecny projekt. Zaznaczam, ze jest w fazie poczatkowej i na pewno bede jeszcze poprawial siatke m.in. Odnosnie ktorej chetnie przyjme krytyke ;] Jest to samochod i samolot w jednym ,wiecej na stronie : http://www.terrafugia.com/ Docelowo planuje zrobienie ujec podczas lotu wsrod zapierajacych dech krajobrazach :D Moze animacji ladowania na autostradzie i dolaczania do ruchu , jak wszystko dobrze pojdzie :]
Napisano 22 Kwiecień 200915 l przód z pewnością do poprawy, odstaje znacznie od referki. Jest za wąski, za szpiczasty i dodatkowo na refce jest wybrzuszenie w masce.
Napisano 22 Kwiecień 200915 l Autor hhmmmmm chyba faktycznie wlasnie z tymi referkami to troche problem mam bo nie da sie ich w pelni zgrac ze soba i miejscami trzeba improwizowac, ale coz trzeba lubic co sie ma :P
Napisano 17 Maj 200915 l Autor witam ponownie z malym upkiem w postaci movie : and few pics :] [ATTACH]63443[/ATTACH] [ATTACH]63444[/ATTACH] troche moze wolno to idzie ale obiecuje poprawe od jutra :] farba robiona w 10 sekund wiec jak latwo sie domyslic nie bedzie ostateczna :D Chetnie przyjme krytyke co do modelu ,zalaman ,bledow w modelowaniu. Model nie jest wierny w 100% bo nie mam dobrych referek a i te zdjecia co udostepnia firma roznia sie dosc mocno .Np. na jednym sa 2 platy smigla a na drugim 4 ale nic to :P
Napisano 18 Maj 200915 l Autor Pewnie :) Skrzydla oczywiscie sa w bardzo wczesnej fazie obrobki wiec mozna nawet na nie nie patrzec :P [ATTACH]63449[/ATTACH] [ATTACH]63450[/ATTACH]
Napisano 19 Maj 200915 l za duzo nie widac na tych renderach, postaraj sie wrzucic jakies z siatka bo tak nie sa za bardzo czytelne, ale dobrze ci idzie, no i ambitny projekt
Napisano 1 Czerwiec 200915 l Autor dzieki :] siatke wlasnie chcialem wyrenderowac ale stwierdzilem ze chyba nie ma sensu bo jest za gesta ,musialbym wrzucic kilka w wyzszej rozdzielczosci . Powoli mi idzie ta praca, ale wazne ze do przodu :] Kilka moich ostatnich wypocin : [ATTACH]63716[/ATTACH] [ATTACH]63717[/ATTACH] [ATTACH]63718[/ATTACH] [ATTACH]63719[/ATTACH] [ATTACH]63720[/ATTACH] Obiecuje przyspieszyc modeling ,po raz drugi :D