gonzo71 Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Czy jest mozliwosc zmiany koloru tla podczas pracy w viewportach? Na niektorych tutorialach widac tak jakby tlo oraz wszystkie panele byly ciemniejsze( prawie czarne ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 tło zmienisz w enviroment settings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Customize/Load Custom UI scheme/ame_dark.ui :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Customize > Customize user interface > zakładka Colors > Elements: Viewports i viewport background. Poza tym jeśli chodzi Ci o całościowy ciemny wygląd maxa to w tej samej zakładce Colors niżej jest przycisk "Load" i tam załaduj plik "Ame-dark" z katalogu UI w głównym katalogu 3D maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 dziekiiii za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 hmm mozecie dac mi dokladnie cala sciezke dojscia do ame_dark.ui bo tego nie mam, hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Start > Search (albo szukaj) > ame-dark.clr ame-dark.ui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 he ok mam. dziwne maxa mam na dysku d zainstalowanego a ui amedark bylo na c. Juz mam dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi