graphitt Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Dużo pomysłów zrealizowanych w jednym projekcie: http://piropoi.pl/destresor/main_swf.html wersja WIP jeszcze ale dzisiaj powinna byc skonczona ;) 1
aduko Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Fajny pomysł, ale mnie denerwuje bo zaduzy jak na mój ekran [1280x800], i musze przesuwać scrolami np. aby światło przygasić... denerwuje :P
La R Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Hej bardzo fajne Panie drogi. Dwie wkurzające rzeczy mianowicie to co kolega wyżej wymienił ( u mnie to jest 1440x900, przydało by się też wyśrodkować swfa ) i na poczatku jakoś się nie mogłem odnaleźć w tej pierwszej scenie z tymi kontrolkami...ogólnie im dalej tym...lepsza atmosfera :). Pozdro.
graphitt Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Napisano 26 Kwiecień 2009 ostatecznie, bedzie skalowany w zaleznosci od rozmiaru okna :) wiec problem zniknie :) rozdzielczosc od klienta, wiec... coz. Chodzilo glownie o mozliwosc iterakcji z tlem. Dzieki za kommenty, wszystkie biore pod uwage
graphitt Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Napisano 26 Kwiecień 2009 Zrobilem wstepnie skalowanie. Oczywscie w mniejszych niz orginalna rozdzialkach bedzie distortion na obrazkach, na to tez jest sposob, ale narazie tego nie wprowadzam :)
torm Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Fajnie, ale pokusiłbym się jeszcze o efekt upicia ;)
sand Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 graphitt - jesteś super :) Wnosisz bardzo dużo do tego forum i robisz bardzo ciekawe rzeczy. Mi się bardzo podoba.
Johny Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Ogolnie fajnie, ale jest blad przy skalowaniu, np....
graphitt Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Napisano 26 Kwiecień 2009 Sand - staram się jak mogę, mało tu flasha troche ;) Johny - dzięki za debugging :) już poprawione.
Rekomendowane odpowiedzi