Napisano 26 Kwiecień 200915 l Dużo pomysłów zrealizowanych w jednym projekcie: http://piropoi.pl/destresor/main_swf.html wersja WIP jeszcze ale dzisiaj powinna byc skonczona ;)
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Fajny pomysł, ale mnie denerwuje bo zaduzy jak na mój ekran [1280x800], i musze przesuwać scrolami np. aby światło przygasić... denerwuje :P
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Hej bardzo fajne Panie drogi. Dwie wkurzające rzeczy mianowicie to co kolega wyżej wymienił ( u mnie to jest 1440x900, przydało by się też wyśrodkować swfa ) i na poczatku jakoś się nie mogłem odnaleźć w tej pierwszej scenie z tymi kontrolkami...ogólnie im dalej tym...lepsza atmosfera :). Pozdro.
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Autor ostatecznie, bedzie skalowany w zaleznosci od rozmiaru okna :) wiec problem zniknie :) rozdzielczosc od klienta, wiec... coz. Chodzilo glownie o mozliwosc iterakcji z tlem. Dzieki za kommenty, wszystkie biore pod uwage
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Autor Zrobilem wstepnie skalowanie. Oczywscie w mniejszych niz orginalna rozdzialkach bedzie distortion na obrazkach, na to tez jest sposob, ale narazie tego nie wprowadzam :)
Napisano 26 Kwiecień 200915 l graphitt - jesteś super :) Wnosisz bardzo dużo do tego forum i robisz bardzo ciekawe rzeczy. Mi się bardzo podoba.
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Autor Sand - staram się jak mogę, mało tu flasha troche ;) Johny - dzięki za debugging :) już poprawione.