Gość Taran Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 (edytowane) Pierwszy post i pierwsza postać do gry. Nie miałem conceptartu i robiłem z głowy. Jest to postać na której się uczyłem. Na obecną chwilę kilka rzeczy pozmieniałbym, część nawet zrobił od nowa i dodał kilka elementów, ale zamiast marnować na nią więcej czasu wolę zająć się czymś nowym, pamiętając co poprzednio zrobiłem źle. Postać od początku zamierzałem przetestować w silniku unreala3, więc używałem szkieletu przygotowanego przez epica. Miało to spory wpływ na proporcje ale i tak starałem się utrzymać je bardziej ludzkie i nie tak karykaturalne jak w UT3. Napiszcie co byście poprawili i na co powinienem zwrócić uwagę robiąc następną postać. Proszę żebyście wszelkie rady i krytykę poparli krótkim wyjaśnieniem. Przykładowo samo „ źle dobrana kolorystyka” nic nie wnosi, natomiast „źle dobrana kolorystyka: barwy powinny bardziej wyeksponować detale” ma dla mnie znaczenie i za taką krytykę będę wam wdzięczny. Oczywiście to samo tyczy się poparcia, jeśli coś zrobiłem dobrze:) Załączam siatkę i kilka screenów. A jeżeli ktoś ma ochotę osobiście przetestować ją w grze to: Fileplayground, FilePlanet, mirror Edytowane 30 Kwiecień 2009 przez Taran
eco Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 ogolnie to chyba zmontowane poprawnie - mi sie klimatycznie srednio podoba- nieco smiesznie prezentuje ie "obuwie" tej ekipy - jakies takie czerwone swinki morskie ;)
Jonasz_Real Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 najważniejsze, ze wiesz jak to się je... ale design hipka jest slaby
Kuba Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 Fajnie, że udało Ci się go poprawnie wyeksportować do unreala. Siatka w porządku, a jeśli chodzi o design, to rzeczywiście szału nie ma, ale do dramatu jeszcze daleko. Najważniejsze, że czegoś się nauczyłeś :)
Rekomendowane odpowiedzi