Hooch Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Witam. Pobrałem próbną wersje 3ds max 2010. Czy jest możliwość przeniesienia ustawień z wersji 2009 do nowszej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 w maxie 2009 klikasz Customize\ Save custom UI zapisujesz i potem w maxie 2010 robisz Customize\ Load Custom UI jeśli Ci chodzi o wygląd i skróty klawiszowe to tak trzeba :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 A jak pozbyć się tego co zaznaczyłem na screenie. Zabiero mi tylko 1cm ekranu i przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 tego sie raczej nie pozbędziesz taki nowy wygląd maxa ale przecież to nic nie zwiększyło sie wcześniej tez taki był na wysokość ten pasek przecież ? tylko te opcje były w File Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Nie chce nic mówić, ale ten nowy pasek to zrzynka z PS CS4... Nowy pasek z narzędziami do poly modelingu to z kolei zrzynka z Office2007... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 streaker, kiedy ostatnio do maxa dodali cos orginalnego i swojego? Nawet edytor do maxscriptu w 2009 jest kupiony od innej firmy. Taki urok tego produktu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi