Innos Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 (edytowane) Dawno mnie nie było :P Wrzucam ostatnio zrobioną scenkę w 3d tak dla rozluźnienia... W sumie to chodzilo mi o ponowne wkrecenie sie w grafike bo troszkę zardzewiałem :P Nie bijcie! Co prawda dużo postprocesu ale nawet chmurki starałem się, zrobić w 3d (potem podmalówka w PSie...) więc tego 3d jest na szczęście sporo :P Edytowane 11 Maj 2009 przez Innos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Wiesz co... jako scena to to mogłoby być świetne. Widzi mi się jakaś stara szopa, wiatrak etc. Ale jako FW to trochę mało. Trawka mogłaby być lepsza bo jest chyba 2d, na 2 plan by się nadała. Fajne światło a właściwie kolorki bo kadr jest tak mały że tego światła nie czuć. Naprawdę daj to do wipa i zrób coś fajnego bo ma potencjał. Przynajmniej ja bardzo lubię takie klimaty więc może jestem nie obiektywny ale mi się podoba jako początek większej sceny ;) nie jako cała praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 super niebo! ale ta trawa to istne badyle ale ciekawa kompozycja pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 Chyba teraz lepiej nieprawdaż ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Ooo lepiej, przedtem było nudno. Ładny domek i teksturki, kolorystyka też mi się podoba. Tylko chyba kierunek światła na domku nie zgadza się z kierunkiem światła na chmurach. Nie wiem czy zamierzony efekt, ale przez ten komin obcięty od góry robi wrażenie jak domek nabity na patyk a następnie wbity w ziemię przez jakiegoś olbrzyma (to nie krytyka tylko stwiedzenie, mi to odpowiada w ten sposób) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 znacznie lepiej,czemu taki maly obrazek daj wiekszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi