Skocz do zawartości

Scena 3d: Krajobraz

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno mnie nie było :P

Wrzucam ostatnio zrobioną scenkę w 3d tak dla rozluźnienia... W sumie to chodzilo mi o ponowne wkrecenie sie w grafike bo troszkę zardzewiałem :P

Nie bijcie!

Dreamland_3_by_InnosPL.jpg

Co prawda dużo postprocesu ale nawet chmurki starałem się, zrobić w 3d (potem podmalówka w PSie...) więc tego 3d jest na szczęście sporo :P

Edytowane przez Innos

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wiesz co... jako scena to to mogłoby być świetne. Widzi mi się jakaś stara szopa, wiatrak etc. Ale jako FW to trochę mało. Trawka mogłaby być lepsza bo jest chyba 2d, na 2 plan by się nadała. Fajne światło a właściwie kolorki bo kadr jest tak mały że tego światła nie czuć. Naprawdę daj to do wipa i zrób coś fajnego bo ma potencjał. Przynajmniej ja bardzo lubię takie klimaty więc może jestem nie obiektywny ale mi się podoba jako początek większej sceny ;) nie jako cała praca.

Ooo lepiej, przedtem było nudno. Ładny domek i teksturki, kolorystyka też mi się podoba. Tylko chyba kierunek światła na domku nie zgadza się z kierunkiem światła na chmurach.

Nie wiem czy zamierzony efekt, ale przez ten komin obcięty od góry robi wrażenie jak domek nabity na patyk a następnie wbity w ziemię przez jakiegoś olbrzyma (to nie krytyka tylko stwiedzenie, mi to odpowiada w ten sposób)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności