Napisano 6 Maj 200915 l Na początku miał być zły, straszny, okrutny itd. itp. stworek, ale pomyślałem sobie, że może by go tak łagodniej potraktować. No i na razie mam to co widać ;) Chcę zrobić całego stwora, ale sam dołu już raczej nie dam rady zrobić ;) wymodelowałbym pewnie coś z boxa, ale jakaś siatka by się przydała chociaż albo najlepiej oczywiście tutek. Chcę go zrobić lekko zgarbionego lub w pozycji siedzącej. chciałbym pokazać wam siatkę, ale w jakiś bardziej czytelny sposób ;/ Edytowane 7 Maj 200915 l przez Eddy__
Napisano 7 Maj 200915 l Autor zbrush ma full opcji, ale nie chciało mi się nim bawić :) zostawię sobie takie rzeczy na później, a teraz czas się zająć jakimś samochodem :)
Napisano 7 Maj 200915 l Autor Chcę zrobić całego stwora, ale sam dołu już raczej nie dam rady zrobić z tą głową to tak wstępnie, ale, że brak odzewu to chciałem zostawić i porobić znowu coś nowego :D
Napisano 7 Maj 200915 l Widzę, że idziesz w stronę lekkiej karykatury (błagam, nie bierz tego źle, po prostu widzę że to taki styl! :P ), wiec posiadając skaner/tablet i minimalną wiedzę anatomiczną oraz odrobinę (naprawdę, tu wystarczy śladowa, chociaż im więcej tym lepiej) talentu, możesz bez problemu zaprojektować mu "dół". :P Przy tym stylu nie ograniczają Cię zasady poprawnej anatomii (choć wypadałoby żeby ciało wyglądało w miarę rozpoznawalnie :D), możesz narysować parę szkiców, przód i bok, po czym wrzucić do programu graficznego i mniej więcej według tego szkicu dorobić co trzeba. :) Sugeruję to dla tego, że podoba mi się Twój projekt i gdyby Ci się chciało, mógłbyś to spokojnie rozwinąć. :) Powodzenia.