PKexterior Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 (edytowane) Edytowane 7 Maj 2009 przez PKexterior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 gdybyś mógł dać w większej rozdziałce i coś o tym napisać, było by miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Ani czesc,ani dowidzenia ani pocaluj mnie w dupe,kultura wymaga aby sie przynajmniej przywitac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 no co, przecież wrzucił tylko obrazek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Co nowy to lepszy... Jakoś jak tak sięgam pamięcią milej było na tym forum... kulturka też była na poziomie.. PKexterior - mogłes to do wipa władować albo do testów bo moim zdaniem śrenio się tutaj to nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKexterior Napisano 7 Maj 2009 Autor Share Napisano 7 Maj 2009 Heh Bix ja na początku tez tak myslałem a nie jestem nowy a co do kultury to wiesz zazwczaj jak cos tutaj dawałem i pisałem to od razu beszt wiec wole tylko dać obrazek pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 mniejszego się nie dało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKexterior Napisano 7 Maj 2009 Autor Share Napisano 7 Maj 2009 Macie większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 To może pierwszy komentarz na temat: - za drobny noise na wodzie i chyba za wysoki. ziemia się trzęsie? - brak wyraźnego światła trochę osłabia odbiór - meble nie trzymają skali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuro Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Ech... A ja mimo to że sam wiele lepszy pewnie nie jestem, a i na forum zbyt długo jeszcze nie siedzę żeby zachowywać się "high&mighty", to pozwolę sobię i pomędzę jak nigdy... :P 1. Przedziwne kadrowanie... Basen ani w środku, ani pod sensownym kątem. Kadr moim zdaniem nieco chaotyczny i "przypadkowo dobrany". Nie wiadomo na czym mam skupić uwagę, wiec nie skupiam na niczym. 2. Woda. Za gęste i drobne fale (rzeczywiście, to chyba japoński apartament i akurat mają tsunami :P). Woda powinna być nieco spokojniejsza. 3. Grain. Można by popracować nieco nad ustawieniami renderu i zlikwidować ziarno kosztem czasu produkcji obrazka. Warto. :) 4. Stolik po lewej - rozumiem że ma nieco bardziej fantazyjny kształt, wypadałoby pokazać go trochę inaczej, bo tak wygląda dziwnie i płasko. Ale tutaj patrz pkt. 1. 5. "Zasłony" w tle wymagałyby popracowania nad nimi. Nie rozumiem do końca krawędzi w połowie wysokości, a jeśli jest to seam teksturki (która i tak wygląda na proceduralną) to trzeba by nieco przerobić. Caustics dziwnie odbijaja na nie światło, ciężko się domyślić że to zasłona.. Gdybyś odsłonił odrobinkę okna / czegoś co jest za zasłoną lub pokazał montowanie zasłon na górze, byłoby o wiele łątwiej i przyjemniej patrzeć. Nie wiem czy to co napisałem ma sens, to tylko moje osobiste odczucia. Mam nadzieje, że cokolwiek to pomoże. Trzymam kciuki za następne prace. :) PS. Wybacz nadkrytyczność, zły dzień miałem. I dodawaj nawet minimalny opis, to duży plus. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 plamy się zrobiły na zasłonach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKexterior Napisano 8 Maj 2009 Autor Share Napisano 8 Maj 2009 Heh ok ok dzieki za krytyke po maturach pokaże wam poziom ;] pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi