mrowek Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 (edytowane) Witam Po zrobieniu modelu Black Cat chciałem stworzyć coś trudniejszego w tym temacie. Wybór padł na poniższy model (mam nadzieję że tego nikt nie udostępnił;). Soft: 3ds max, vray, ps. siatka: Zapraszam do oglądania i krytyki. pozdrawiam PS. spokojnie, więcej nie będzie bo mam dość klocków w 3d:) Edytowane 12 Maj 2009 przez mrowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 No no tak jak Twoja poprzednia pracka wyszlo rewelacyjnie. Szkoda ze jak bylem maly nie mialem takich klockow :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Daje radę. Dobrze pamiętam ten zestaw :) Przyczepiłbym się tylko do podłoża, które powinno być jaśniejsze przy takim modelu, oraz wężyków pneumatyki - jakoś mało przekonujący materiał. Co następne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darknaner Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 phiiiii... nie podoba mi sie... wszystko jak z plastiku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 jak dla mnie to mega wypas! bravo ;) mmm lego... jakie dobre wspomnienia hehe pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 poskladal bym sobie cos takiego :D ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 wy widzicie jakieś foto ? u mnie na 3 przeglądarkach nie działa =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 fajnie, szkoda że ciemny model na ciemnym tle, troche traci detalu przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 Znowu bardzo fajny model. 4* ode mnie, ale to głównie właśnie za umieszczenie na ciemnym tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 swietna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi