Napisano 12 Maj 200915 l Ze względu na brak czasu finalna wersja nie posunęła się jakoś specjalnie do przodu w stosunku do ostatnich update'ów. Niemniej jednak staję w szranki i pod osąd głosujących oddaję swojego tropiciela. Chcialbym posiedziec nad nim dłużej ale wyjeżdżam dzis wieczorem i caly weekend nie bede mial dostepu do komputera. Pozdrowionka dla startujacych, ogladajacych i glosujacych. Na początek kawałek historyjki opisującej koncept: "Nikt za bardzo nie orientował się od kiedy Procyon Lotor mieszkał na bagnach. I właściwie na znajomości mokradeł kończyły się jego zalety. Był niechlujny i mamrotał, nie grzeszył uprzejmością, rzadko bywał trzeźwy, nosił krzykliwe ubrania pamiętające lepsze czasy. Jednak gdy trzeba było wytropić kogoś lub coś, a goście nieodległego planetarnego zakładu penitencjarnego niekiedy szukali schronienia na grząskim terenie ciągnących się po horyzont trzęsawisk, nie było lepszych. Znał każdy zakamarek, każdą jamę i dziurę pomiędzy konarami drzew. Miał też największy zbiór map ze wszystkich osadników i chyba nigdy się z nim nie rozstawał. Nikt nie robił tego chętnie, ale gdy trzeba było czegoś poszukać na bagnach, wszyscy, nawet wojsko, zwracali się do Lotor’a, a on stękając i złorzecząc wspinał się na swoje rdzewiejące egzoodnóża, które z pomocą różnych, zbieranych przez całe życie śmieci przystosował do szybkiego poruszania się po podmokłym terenie." [ATTACH]63588[/ATTACH] Żeby nie było, że gadam i marudzę a nic nie wrzucam :) Pierwszy szkicyk z pomysłem na crossover'owego tropiciela z klimatow tribalowo-fantastyczno-naukowych. Edytowane 29 Maj 200915 l przez atheg
Napisano 14 Maj 200915 l Autor Kolory będą jak będą :) na razie sobie wymyślam zobaczymy co się da zrobić. Wrzucam szkicowy update innego ujecia i pomysł na towarzyszącą tropicielowi "kulkę" Pozdrowionka I jeszcze na koniec dnia jeden up. Edytowane 14 Maj 200915 l przez atheg
Napisano 15 Maj 200915 l Ludek osłaniający się przed słońcem na tej niedopracowanej wersji był bardziej naturalnie wygięty w łuk i miał fajny zawadiacki wyraz twarzy. Po wejściu w detal to gdzieś zginęło, bohater stał się bardziej pomnikowy.
Napisano 18 Maj 200915 l Autor Nie odpuscisz mi widze tego poganiania na poczatku :) Postaram sie za niedlugo cos wrzucic niestety na razie harmonogram prac innych nie pozwala.
Napisano 19 Maj 200915 l Autor Jakoś tak wpadł mi do głowy nowy pomysł. Nie wiem czy nie lepszy. Ten pierwszy tropiciel taki mało odkrywczy i bez historii. Wrzucam szkicyk z kawałkiem tekstu. Może się Wam będzie podobać. "Nikt za bardzo nie orientował się od kiedy Procyon Lotor mieszkał na bagnach. I właściwie na znajomości mokradeł kończyły się jego zalety. Był niechlujny i mamrotał, nie grzeszył uprzejmością, rzadko bywał trzeźwy, nosił krzykliwe ubrania pamiętające lepsze czasy. Jednak gdy trzeba było wytropić kogoś lub coś, a goście nieodległego planetarnego zakładu penitencjarnego niekiedy szukali schronienia na grząskim terenie ciągnących się po horyzont trzęsawisk, nie było lepszych. Znał każdy zakamarek, każdą jamę i dziurę pomiędzy konarami drzew. Miał też największy zbiór map ze wszystkich osadników i chyba nigdy się z nim nie rozstawał. Nikt nie robił tego chętnie, ale gdy trzeba było czegoś poszukać na bagnach, wszyscy, nawet wojsko, zwracali się do Lotor’a, a on stękając i złorzecząc wspinał się na swoje rdzewiejące egzoodnóża, które z pomocą różnych, zbieranych przez całe życie śmieci przystosował do szybkiego poruszania się po podmokłym terenie."
Napisano 20 Maj 200915 l wysmarował sie maścią z gotowanego łoju krokodyla i moskity go nie ruszają ;)
Napisano 25 Maj 200915 l Wygląda jak Dude z Big Lebowskiego... :P fajna mordka na prawo, anatomia nóg na lewo trochę średnia, poza tym całkiem całkiem, pozdrawiam i trzymam kciuki cobyś do końca wytrwał
Napisano 26 Maj 200915 l Autor Wrzucam postępy, mam nadzieję sie wyrobic do piatku bo wyjezdzam na weekend. Pozdrowienia dla wszystkich!!!
Napisano 28 Maj 200915 l Autor Zapomnialem o tym, że tlo ma być jednolite... Jutro wrzuce koncowa wersje pewnie.
Napisano 1 Czerwiec 200915 l Jak Ci się będzie nudzić to pociągnij dalej tą 1 wersje - tak dla sportu, imho bardzo fajna ;)
Napisano 2 Czerwiec 200915 l Autor Z nuda mogę mieć problem w najbliższym czasie :) Ale też mi się wydaję, że dość daleko poszedł ten pierwszy pomysł i warto byłoby go skończyć.