Napisano 15 Maj 200915 l TŁO: Po utworzeniu w 2042 Ogólnoświatowego Rządu Wszystkich Narodów ORWN powstała koncepcja utworzenia w Chinach obozów pracy gdzie miało zostać przeniesione 95% globalnej produkcji. Początkowo obozy pracy były tworzone z myślą o najgroźniejszych przestępcach tacy jak mordercy, gwałciciele i piraci komputerowi, z uwagi na sztucznie wywołany kryzys obozy te przekształciły się w wielkie konglomeraty wyzysku obywateli żyjących w nędzy. Wielu z nich udało się uciec - pochowali się w górach lasach, i innych trudno dostępnych miejscach skąd planowali bunt oraz ataki wyzwoleńcze na konglomeraty. KONIEC: Tropiciel uciekinierów i buntowników TYP Jednostki: bioMECHANoid HIRES: http://digart.img.digart.pl/data/img/vol1/35/49/download/3784860.jpg Edytowane 31 Maj 200915 l przez Designer79
Napisano 16 Maj 200915 l Autor Nie mogę się zdecydować, który pomysł się Wam podoba? Edytowane 31 Maj 200915 l przez Designer79
Napisano 17 Maj 200915 l nr3 wg mnie najlepiej się prezentuje, podobna bardzo do masek wampirów z Blade2... takie szybkie skojarzenie co do designu, pozdrawiam
Napisano 17 Maj 200915 l Ja tu czegos nie rozumiem ;] To ma byc chyba twoj pomysl a nie publiki. dzialaj dalej tylko nie pomyl wojownika z tropicielem W zalozniu to nie jest postac ktora robi "seek and destroy". a tylko samo "seek".
Napisano 18 Maj 200915 l no zwiadowca tez nie zajmuje sie likwidacja celu ;] Zwiadowca robi rozpoznanie terenu.
Napisano 18 Maj 200915 l Autor Możliwe ale jak gdyby go zaatakowała jakaś mara nieczysta to musi się bronić:P Zrobiłem mały riserercz i czasami też taki zwiadowca może mieć za zadanie likwidacje celu np http://en.wikipedia.org/wiki/Scout_Sniper edit: aaaa propo "scautów"to były też takie jednostki w RTSach o lekkim pancerzu, szybko poruszające się i o słabej sile rażenia Nawet na malunki natrafiłem Indian - tropicieli, którzy byli wyposażeni strzelby lub buszmenów z bronią - zdaje się, że tam łuk i kołczan ma, (na stronie był opisany jako doskonały tropiciel i łowca), wiec w sumie taki tropiciel - tropiciel chyba rzadko występuje w naturze. W regulaminie z tego co pamiętam nie było to dokładnie sprecyzowane, więc dosyć luźno tropiciel był traktowany - ale w sumie ok Twój temat wiec nie ma co polemizować - nie będę szedł tą drogą i na tropiciela typu seek się nastawiam :D . Edytowane 18 Maj 200915 l przez Designer79
Napisano 19 Maj 200915 l Autor Koncepcja poprzednia upadła z uwagi na zbyt agresywny charakter tropiciela ale w sumie na bazie tego po modyfikacjach wyszedł mi Tropiciel SF, który ma niezwykłe narzędzie - mobilny akcelerator mentalny, który nie tylko pozwala wyczuwać biologiczne istoty ale i przewidywać na niewielkim obszarze ich posunięcia. Głowa jeszcze trochę karykaturalna aa no do odnóży jest w komplecie wymienny zestaw antygrawitacyjny ktory pozwala na poscig celu. Jakoś za dużo czasu zjadło przy tym :( Edytowane 19 Maj 200915 l przez Designer79
Napisano 19 Maj 200915 l robocik swietny, i pomysl i wykonanie ;) ale co do glowy masz racje, troche karykaturalna, moze to przez te zielone gogle ? Nie wiem^^ Powodzenia przy dalszej pracy^^
Napisano 19 Maj 200915 l Autor Głowa do zmiany oczyviście, została z takim wytrzeszczem ze wstępnego szkicu. Będzie inna niż te 3 tutaj - taka jak w szkicu drugiego ujęcia (później załączę):D
Napisano 23 Maj 200915 l Autor Kolejny update - pozostało wykończenie Edytowane 23 Maj 200915 l przez Designer79
Napisano 24 Maj 200915 l swietny koncept^^ troche mnie dziwi pomysl z taką czachą :D ale wybochowo^^ ! a sowa mistrz :D
Napisano 31 Maj 200915 l Autor Niestety nie wyrobiłem się tak jak bym tego chciał - pozostało kilka mankamentów, ale cóż .... termin wiec wrzucam do 1go posta:) ufff