Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

TŁO: Po utworzeniu w 2042 Ogólnoświatowego Rządu Wszystkich Narodów ORWN

powstała koncepcja utworzenia w Chinach obozów pracy gdzie miało zostać przeniesione 95% globalnej produkcji. Początkowo obozy pracy były tworzone z myślą o najgroźniejszych przestępcach tacy jak mordercy, gwałciciele i piraci komputerowi, z uwagi na sztucznie wywołany kryzys obozy te przekształciły się w wielkie konglomeraty wyzysku obywateli żyjących w nędzy. Wielu z nich udało się uciec - pochowali się w górach lasach, i innych trudno dostępnych miejscach skąd planowali bunt oraz ataki wyzwoleńcze na konglomeraty.

KONIEC: Tropiciel uciekinierów i buntowników TYP Jednostki: bioMECHANoid

HIRES: http://digart.img.digart.pl/data/img/vol1/35/49/download/3784860.jpg

1243806163.jpg

Edytowane przez Designer79

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nr3 wg mnie najlepiej się prezentuje, podobna bardzo do masek wampirów z Blade2... takie szybkie skojarzenie co do designu, pozdrawiam

Napisano

Ja tu czegos nie rozumiem ;]

To ma byc chyba twoj pomysl a nie publiki.

dzialaj dalej tylko nie pomyl wojownika z tropicielem

W zalozniu to nie jest postac ktora robi "seek and destroy".

a tylko samo "seek".

Napisano
  • Autor

Możliwe ale jak gdyby go zaatakowała jakaś mara nieczysta to musi się bronić:P

Zrobiłem mały riserercz i czasami też taki zwiadowca może mieć za zadanie likwidacje celu np

http://en.wikipedia.org/wiki/Scout_Sniper

edit: aaaa propo "scautów"to były też takie jednostki w RTSach o lekkim pancerzu, szybko poruszające się i o słabej sile rażenia

Nawet na malunki natrafiłem Indian - tropicieli, którzy byli wyposażeni strzelby lub buszmenów z bronią -

zdaje się, że tam łuk i kołczan ma, (na stronie był opisany jako doskonały tropiciel i łowca), wiec w sumie taki tropiciel - tropiciel chyba rzadko występuje w naturze.

W regulaminie z tego co pamiętam nie było to dokładnie sprecyzowane, więc dosyć luźno tropiciel był traktowany - ale w sumie ok Twój temat wiec nie ma co polemizować - nie będę szedł tą drogą i na tropiciela typu seek się nastawiam :D

san8.jpg.

Napisano
  • Autor

Koncepcja poprzednia upadła z uwagi na zbyt agresywny charakter tropiciela ale w sumie na bazie tego po modyfikacjach wyszedł mi Tropiciel SF, który ma niezwykłe narzędzie - mobilny akcelerator mentalny, który nie tylko pozwala wyczuwać biologiczne istoty ale i przewidywać na niewielkim obszarze ich posunięcia.

Głowa jeszcze trochę karykaturalna aa no do odnóży jest w komplecie wymienny zestaw antygrawitacyjny ktory pozwala na poscig celu.

Jakoś za dużo czasu zjadło przy tym :(

attachment.php?attachmentid=63476&stc=1&d=1242761279

Napisano

robocik swietny, i pomysl i wykonanie ;) ale co do glowy masz racje, troche karykaturalna, moze to przez te zielone gogle ? Nie wiem^^

Powodzenia przy dalszej pracy^^

Napisano
  • Autor

Głowa do zmiany oczyviście, została z takim wytrzeszczem ze wstępnego szkicu.

Będzie inna niż te 3 tutaj - taka jak w szkicu drugiego ujęcia (później załączę):D

Napisano

swietny koncept^^ troche mnie dziwi pomysl z taką czachą :D ale wybochowo^^ ! a sowa mistrz :D

Napisano
  • Autor

Niestety nie wyrobiłem się tak jak bym tego chciał - pozostało kilka mankamentów, ale cóż .... termin wiec wrzucam do 1go posta:) ufff

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.