Napisano 21 Marzec 200421 l Witam. Kiedys, moze niecale 2 tygodnie temu padlo pytanie \"Jak zamodelowac samochod\" i podany przez kogos link wskazywal na tutorial chyba stworzony przes PENdzla (podobno jeden z najlepszych tutkow). Nie zapisalem sobie adresu. Poszukuje tego tutoriala lecz bez rezultatu .... :(. W tym tutku pamietam, ze samochod tworzony byl na podstawie materialow referencyjnych a modelowanie rozpoczynalo sie od malego boksa. Wiem ze to troche za malo, ale nie pamietam nic wiecej. Mam nadzieje, ze ktos skojarzy dobrze i poda mi adres. Wielkie dzieki. Pozdrawiam. ZikO.
Napisano 21 Marzec 200421 l Minimum wysiłku... Wyżej w tym dziale masz \"sticky\" - kompendium o modelowaniu autek. Pierwszy link jeśli chodzi o tutoriale.
Napisano 21 Marzec 200421 l To chyba o tego tutka ci chodzi: :] http://www.evermotion.org/car/CAR.htm
Napisano 22 Marzec 200421 l Autor Kryhas: stary, wielkie dzieki. Wlasnie o to mi chodzilo !! Kozioo - chyba mnie potraktowales z gory! przesledzilem caly dzial \'modeling\' i uzylem opcji szukaj i nic nie znalazlem ! ! ! Oprocz tego przesledzilem wszytkie linki tam gdzie sugerowales. Niestety nic nie znalazlem, a to z prostej przyczyny, ze tego tutka nie ma na max3d.pl, jest na www.evermotion.org Mam nadzieje, ze rozumiesz teraz ze zanim zadalem to pytanie, troche sie natrudzilem na MAX3d.pl Koniec koncem oczywiscie rozumiem Twoj bol; ja tez nie znosze gosci, ktorzy ida na latwizne :) Pozdrawiam.
Napisano 22 Marzec 200421 l kozioo dobrze Ciebie nakierował, za pomocą tematu \"kompendium\" da się trafić do poszukiwanego przez Ciebie tutka: pierwszy link w grupie \"modelowanie/tutoriale\" prowadzi do wątku na forum, w którym pg go prezentował, gdy powstał. rozumiem, że troszkę to ukryte, ale to moja odpowiedź na Twoje: \"przesledzilem wszytkie linki\" ;) na koniec... najważniejsze, że tutorial się odnalzł ;)
Napisano 22 Marzec 200421 l Autor Kurde sorki wielkie. Ale strzelilem gafe [gafa]. Link jest na samym poczatku :/ Poprostu przeoczylem ten link. Kozioo zwracam honor, dzieki za wszelka pomoc i Tobie VGT rowniez. Mam nadzieje, ze mi to wybaczycie :). Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki.
Napisano 22 Marzec 200421 l Do drugie link jest także w dziale WIP a post nazywa się chyba : Tutorial o modelowaniu samochodu. Tam zanjdziesz też wszystkie opinie dotyczące tego tutka :]