NAD Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 Witam , mam pewien problem z mapowaniem. Mam polygon który był podzielony na kilka polygonów (kwadratów) , I było wykonane na nim mapowanie . I wszystko jest niby oki. Ale nie pasowało mi to ze jest duza liczba wertexów. Wiec w edycji poly uzyłem "remove" . Po tej operacji został mi jeden polygon ale mapowanie sie poszarpało. I teraz prosze o pomoc jak zrobić aby wertexy były identyczne? Bo jak przypuszczam to one są przyczyną rozwalenia sie mapowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 Może jakieś Screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 NIe ma rady kolego :) Trzeba poprawić mapowanie - użyj unwrapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 Unwrap nie pomaga, chyba ze jest jakas opcja zeby to naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Odświeżę temat czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Bo problem nadal mnie denerwuje i doszedł następny projekt w którym jest podobnie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 pokaz sceena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi