Gość ant-3d Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 Hej Prosta spraw, chyba :) Mam animacje w sekwencji klatek. Wrzucam to do aftera, robie co trzeba, i teraz chcialbym wypluc calosc animacji z aftera z powrotem do sekwnecji klatek ale nieco szybciej. Oczywiscie przy puszczaniu moge wpisac ile klatek na sekunde ale to mi tylko zredukuje liczebe klatek czego efektem bedzie animacja mniej plynna a ja chce zachowac plynnosc ale miec szybciej. JAK?
Nezumi Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 Mam nadzieje ze to ci pomoze - bo ktoz lepiej wytlumaczy jak mistrz Endriu: http://www.videocopilot.net/tutorial/speed_variation/
blinq Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 To chyba nie problem. Prekomponujesz całość, klikasz prawym Time->enable time remapping i klatkami kluczowymi ustawiasz długość klipu. Albo procentowo - zmień wartość 'stretch'. Make movie i viola! Chyba, że źle zrozumiałem ;)
Nezumi Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 Make movie i viola! Voilà! ...bo nie zawsze ignorance is bliss :D
blinq Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 Czepiasz się Nezumi - to forum graficzne a nie lingwistyczne ;) PS. Ignorance IS bliss ;)
Gość ant-3d Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 Nezumi, blinq: Dzieki chlopaki. O to chodzilo. Uratowaliscie mi 4 litery :)
Rekomendowane odpowiedzi