Sibu Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 (edytowane) Witam, Jest to pierwszy model samochodu który zamierzam skończyć, robiłem już kilka ale trochę innym sposobem i myślę że to było powodem niedokończenia prac. Nie trzymam się zbyt dokładnie wszystkich szczegółów, chce żeby każdy kto zobaczy ukończony model powiedział bez zastanowienia że jest to Porsche 959. Skończony jest tylko przód samochodu, reszta to tylko zarys. Edytowane 17 Maj 2009 przez Sibu
maverick sheep Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 świetne autko sobie wybrałeś również życzę Ci powodzenia :) pozdrawiam
Eddy__ Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 bardzo fajny model :) podoba mi się shader lakieru ;) jedziesz dalej!
mirach Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 czy mi sie zdaje czy maska jest krzywa jakby byla klepana?
Sibu Napisano 17 Maj 2009 Autor Napisano 17 Maj 2009 to całkiem możliwe bo miałem małe problemy z nią, a wnioskujesz to na podstawie siatki czy renderów? Aktualny tak naprawde jest tylko pierwszy a reszta jest stara wiec mogą być niedociągniecia ktore później poprawiłem.
mirach Napisano 17 Maj 2009 Napisano 17 Maj 2009 Na renderach masz strasznie pofalowane odbicia, siatka tez nie wyglada na prosta.
blomd Napisano 18 Maj 2009 Napisano 18 Maj 2009 Najpierw dopracuj przód, a później zabieraj się za resztę. Blacha pofalowana miejscami. Mniemam, iż tego ostrego dzióbka na środku z przodu nie powinno być. Nie musisz teraz nadawać modelowi materiału, najlepiej zrobić to na końcu. Do oceny są potrzebne jedynie screeny z viewporta. powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi