ortheza Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 (edytowane) Nie wiem czy skoncze ale na razie startuje ;] Poki co wersja goła, ekwipunek w toku. Moj tropiciel pochodzi z rasy tropicieli, w zasadzie rasa ta prawie wyginela. malo kto zna jej nazwę, dla 90% klientow w galaktyce sa to poprstu Tropiciele. Ich węch jest legendarny mowi sie ze "widza zapachy", wyjatkowo czule opuszki potrafia wyczyc najdrobniejsze nierownosci z tego tez powodu na codzien nosza rekawiczki by nie narazac swoich narzdzi pracy. Cenia sobie tradycje a technologie wykorzystauja w ograniczonym zkaresie tylko tyle ile poprawia to ich warsztat pracy i wydajnosc. Profesjonalizm przede wszystkim. Jesli chcesz kogos/cos znalezc, namierzyc nie wazne czy to czlowiek czy zwierze czy tez inna rasa obca uslugi Tronga sa do twojej dyspozycji o iel cie na nie stac :-) ------------------------------ Edytowane 31 Maj 2009 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 ło świetne a jak sie rozmnażają bo nic miedzy nogami może dlatego prawie wyginęły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 O, świetnie sprawdziłby się w intergalaktycznym banku, jako kasjer :D Z tymi łapkami żaden fałszywy banknot nie miałby szans :) A mówiąc serio - oryginalny koncept, ciekaw jestem jak to się rozwinie jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante88 Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 popieram wypowiedz Coyote'a ;D dodabym jakas szmate pomiedzy nogi, wtedy nikt by sie nie czepial ;P a tak na powaznie to juz nie moge sie doczekac ekwipunku, skoro postac tak intrygujaca ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 jako kasjer Z tymi łapkami żaden fałszywy banknot nie miałby szans Hehe ...;D.. co racja to racja ortheza potrafi oryginalnie maznąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Maj 2009 Autor Share Napisano 30 Maj 2009 Malo czasu ale moze zdarze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Final w pierwszym poscie Troszke poprawilem drobiazgi. braklo mi wolnego czasu na pelny regulaminowy pikczer :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Niezły kolo, ale bardziej wygląda na maga tudzież jakiegoś iluzjoniste... nietypowo, bardzo mi się podoba... nóżki wg mnie lepsze były w pierwszym etapie... poza tym wszystko jest fajnie, teksturka, detale, design, ogólny wygląd... może troche tarcza ochronna i jego lewa ręka wydają się na tym samym poziomie leżeć... pozdrawiam i gratuluje ukończenia w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzordan Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 HEHEHEHEHEHE Zajefajny stworek wyszedł. A ta jego trąbka swietna :) Zapewne dobra do Niuchania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi