Napisano 19 Maj 200915 l witam serdecznie wszystkich Moje pierwsze wnętrze model: 3ds max render: Vray proszę o wszelkie komentarze i uwagi
Napisano 19 Maj 200915 l Dywan lipny wogóle nie przypomina dywanu. Półka nad łóżkiem pofalowana. Prześcieradło mało realistyczne. Obcasy kańciaste
Napisano 19 Maj 200915 l to łóżko to chyba Pudzian musiałby wnosić :P tło wygląda zupełnie jakby budynek był pochylony
Napisano 19 Maj 200915 l Tło wygląda jakby budynek był nad chmurami :) Dywan wygląda jak zastygła magma (czy coś w tym stylu) Na początek wygląda dobrze.
Napisano 19 Maj 200915 l Listki wiszą w powietrzu :P Coś się chyba przesunęło prawda?... Narzuta za chuda i za sztywna. Dodaj jej jakiegoś noisa. A co do renderka, to troszkę za mało konkretny jest. Nie za bardzo widać skąd pada światło. Jak na pierwszy raz to super. Mój pierwszy interior w v-rayu jeszcze przede mną ;) A tak poza tym to bardzo mi się firanki podobają :) Pozdrawiam.
Napisano 19 Maj 200915 l Autor dziekuje wszystkim za zainteresowanie wszelkie uwagi sa dla mnie bardzo cenne pozdrawiam
Napisano 19 Maj 200915 l 1) skala - rozmiar grzejnika vs wymiary łóżka, vs wielkość kwiatka - nie gra 2) budynek się wali (horyzontu na zdjęciu w tle nie widać, a linie zbiegu sugerują że nie powinno być widać w ogóle nieba - poczytaj troche o perspektywie powinno Ci wyjaśnić o co chodzi reszta - wyżej już napisali co jest nie tak. jak na 1 raz - nie jest aż tak źle jak by się mogło wydawać. Więcej własnych modeli