Dynamico Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 (edytowane) Nowy projekt gabinetu dla pewnego Pana burmistrza - proszę o uwagi. . . . . . Edytowane 23 Maj 2009 przez Dynamico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Tu kwiatek, tam kwiatek...jak dla mnie nuda i "bez jaj" ale ja ciągle jestem początkujący w tych klockach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 Ale doradź coś. Ja też jestem początkujący i wogóle nie jestem projektantem. Tylko często - a w tym przypadku szczególnie - jednym z kryteriów jest uwaga "ponieważ jesteśmy instytucją nie możemy epatować przepychem, żeby petenci nie zwracali nam uwag typu ... ale pałac sobie wybudowali... itd." A we wszelkiej maści czasopismach o wnętrzach są tylko wnętrza domowe :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jefim Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 "][/url] Sala konf. Nie pamietam kogo to - ale z jajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 Tylko , że ja nie mam wpływu na architekturę - na swoich wizualizacjach raczej powinienem meble wyeksponować (taka jest ich właściwa rola). A ten przykład - w nawiązaniu do mojej poprzedniej wypowiedzi - jeden fotel alu chair to 2000 -3000 €. Policz i spróbuj przekonać burmistrza w małym mieście do wydania 100 000 zł na kilkanaście foteli konferencyjnych i do tego stół z marmurowym blatem. Dużo łatwiej jest zrobić ciekawą rzecz wykorzystując niebanalne przedmioty. . . To wnętrze zaprojektował dosyć znany krakowski architekt ja tylko meble wstawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi