Napisano 21 Maj 200915 l Nowy projekt gabinetu dla pewnego Pana burmistrza - proszę o uwagi. . . . . . Edytowane 23 Maj 200915 l przez Dynamico
Napisano 21 Maj 200915 l Tu kwiatek, tam kwiatek...jak dla mnie nuda i "bez jaj" ale ja ciągle jestem początkujący w tych klockach.
Napisano 23 Maj 200915 l Autor Ale doradź coś. Ja też jestem początkujący i wogóle nie jestem projektantem. Tylko często - a w tym przypadku szczególnie - jednym z kryteriów jest uwaga "ponieważ jesteśmy instytucją nie możemy epatować przepychem, żeby petenci nie zwracali nam uwag typu ... ale pałac sobie wybudowali... itd." A we wszelkiej maści czasopismach o wnętrzach są tylko wnętrza domowe :-(
Napisano 23 Maj 200915 l Autor Tylko , że ja nie mam wpływu na architekturę - na swoich wizualizacjach raczej powinienem meble wyeksponować (taka jest ich właściwa rola). A ten przykład - w nawiązaniu do mojej poprzedniej wypowiedzi - jeden fotel alu chair to 2000 -3000 €. Policz i spróbuj przekonać burmistrza w małym mieście do wydania 100 000 zł na kilkanaście foteli konferencyjnych i do tego stół z marmurowym blatem. Dużo łatwiej jest zrobić ciekawą rzecz wykorzystując niebanalne przedmioty. . . To wnętrze zaprojektował dosyć znany krakowski architekt ja tylko meble wstawiłem