Napisano 30 Maj 200915 l Skoro taki wysyp gitar ostatnio, coś i mnie podkusiło żeby spróbować wymodelować swoje wiosło. Edytowane 31 Maj 200915 l przez halset
Napisano 31 Maj 200915 l Uhu... Zapowiada się ładnie. Najpierw popatrzę jak to robią mistrzowie, a potem zabiorę się za własna gitarę jeszcze raz... W każdym razie życzę powodzenia. I czekam na upy :)
Napisano 10 Czerwiec 200915 l Autor Ostatnio nie za bardzo miałem czas dłubać więc nic się nie działo z modelem. Dzisiaj przysiadłem i skończyłem gryf i główkę. Tak to się prezentuje na dzień dzisiejszy:
Napisano 25 Czerwiec 200915 l Autor Jeden, naprawdę szybki renderek - brakuje jeszcze paru materiałów, tekstura ścian już jest inna, nad podłogą i słupami pracuję jak mam czas.
Napisano 26 Czerwiec 200915 l A może zamień kolejność? Na pierwszym planie gitara z mnóstwem detali, a w tle ta paczka? Strasznie ciemno poza tym - nie widać tych wszystkich dynksów, nad którymi się namodziłeś :)
Napisano 12 Lipiec 200915 l Autor Przed chwilą trochę poklikałem i oto rezultat na dzisiaj: Nie do końca wiem co się dzieje z tym cieniem na kolumnie, jak i dlaczego render jest jakby lekko rozmyty (?). Czekam na cenne rady i krytykę :)
Napisano 13 Lipiec 200915 l Autor Hmm, u mnie na kompie to wygląda ok, za to na innym kompie rzeczywiście jest ciemno, czyli wychodzi na to że wina monitora. A jak teraz? Lepiej czy podciągnąć jeszcze?
Napisano 13 Lipiec 200915 l jest jedno najlepsze rozwiazanie, ktore zreszta ktos juz napomnial, zamien miejscami gitare i piec wsadz w ten kat bedzie wypas!!! :D gitarka zlapie odbicie pieca, a piec tak czy siak bedzie widoczny, nie ma refleksji.... ps: a sprobowal bys dac kamere w sposob taki jakby lezala na ziemi(moze i byl taki zamiar, ale sproboj dac jeszcze nizej, jestem bardzo ciekaw co by wyszlo :D)
Napisano 14 Lipiec 200915 l Autor Wolę ich nie zamieniać miejscami, kompozycyjnie tak jest lepiej, wygodniej no i już nie chce mi się przerabiać kabla ;) Dorobię jeszcze może pasek, etykietę do piwa i finito. Kamera prawie już leży na ziemi, obniżę jeszcze niżej jak mówisz i spróbuje się różne ujęcia. Chodzi mi o to teraz czy oświetlenie jest ok, czy dalej za ciemno. Wolałbym żeby ktoś napisał zanim wyciągnę finalne rendery :)