Rogal Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 (edytowane) Siemka. Korzystam z tego tutorialu http://www.secondpicture.com/tutorials/3d/3d_modeling_an_eye_socket_in_3ds_max.html ale niestety w ostatnim punkcie na tej stronie pojawia się mi nieznana funkcja Create Function Kiedy ja konwertuję model do Editable Poly's, klikam creat i klikam na model pojawiają się jedynie dodatkowe vertexy a nic się nie łączy? Co robię źle? Edytowane 31 Maj 2009 przez Rogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Przejdż najpierw na subobject polygons i wtedy użyj create. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 A jak to zrobić? Sorry, ale dopiero kilka dni temu zacząłem zabawę z maxem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 (edytowane) Naciśnij 4.Zajrzyj do helpa to raczej dosyć podstawowe funkcje... Edytowane 31 Maj 2009 przez mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Kurde no nie wiem jak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Jak chcesz nowy poligon to klikać musisz z sensem,na 4 punkty po kolei,tak jakbyś obrysowywał kształt nowego poligona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Ale jak przejść do tego subobject polygons bo jak obecnie klikam to zamiast zaznaczania się verteksów tworzą się nowe i nic to nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Naciśnij 4.:)Albo kliknij ten taki czerwony kradwat z boku ekranu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Ok, dzięki wielkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi