Camel Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 Za tą okoliczką jest jakieś "pustkowie". Wyeliminuj to bo zaczyna sie robić nierealnie. Więcej smrodu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiff Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2009 Co to jest "okoliczka"? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 (edytowane) Masiff, mam na myśli to, co jest za tą sceną, jest jakieś tam puste miejsce, jakby miasteczko było na pustyni, ale staralbys sie to dopracować o kolejne budowle/śmieci/ruiny... :D Chłopcy z Placu Broni!! :p do roboty! BTW, pamiętasz tą książke? U mnie to była obowiązkowa lektura w podstawówce :p Edytowane 10 Sierpień 2009 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiff Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2009 /off Pewnie, jestem pól wegrem, pol polakiem, a "Chlopcy z placu broni" to pozycja narodowa w mojej drugiej ojczyznie (Molnár Ferenc "Pál utcai fiúk"). on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi