Raziel17 Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 prosze o wyrozumiałość jestem początkujacy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 a nie pomyslałęs ze mozna by to przedstwaic w jakis bardziej korzystny sposob,????? jakies oswietlenie,? cienie? jakis prosty plane na ktorym to mozna polozyc? + najprostrze w swiecie GL? osobiscie nie lubie prac ktore wyglodają jak rendery probne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Pomijajac brak sceny, świateł itp. mnie sie podoba. Pracuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Całkiem ladne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Dołącz HDRI i będzie ok (może być ze światłem na 30%) He he rendering Ci sie wydłuży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi