kolor Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 hejka a zobacze jak to jest brac udzial w bitwie ;) hmm co do szkicu to chyba nie bedzie slabo rysuje ;( wiec przejde do modelowania ... pierwsze efekty powinny juz byc za 2 tygodnie bo obecnie jestem poza domem, i nie mam jak zaczac robic :( Planuje zrobic, choc moze jeszcze sie to zmienic, Gabrysia uzbrojonego prowadzacego do ataku \"1000\" aniolow :) przeciwko zbuntowanym aniolom, akacje chyba zrobie w chmurkach lub na ziemi ;) zobaczymy to chyba tyle co do koncepcji.
kolor Napisano 30 Marzec 2004 Autor Napisano 30 Marzec 2004 tiiaaaa zaczalem wlasnie modeling ;) przedstawiam miecyk (chyba juz ok) i postac w trakcie modelowania ;)
pazzi Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 jak on z takimi kolanami chce przeciwko zbuntowanym aniołom? a tak poważnie to szybki jesteś... powodzenia!
kolor Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 a tak .. dla tych co zagladaja ;) praca wre ... skrzydla to tylko tak dla jaj, jeszcze sie zmienia, zostaly mi do wymodelowania stopy, skrzydla i poprawka miesni rak i korpusu .. jak to zrobie polacze wszystkie czesci to przedstawie gotowego gabrysia ;) z gory mowie, ze na kolanach i lokciach bedzie mial ochraniacze na stopach mojzeski ;) a pod helmem (nieskonczonym jeszcze ;) ) bedzie mial misiure ;) .. zastanawiam sie nad zbroja i co dac mu w lape ;) : miecyk ten co powyzej (tyle ze swiecacy albo plonacy) z jakas tarcza ... czy zrobic dla niego kose ;) a co do konceptu bo wcielo ;) : na pierwszym planie chcialbym pokazac gabrysia dajacego rozkaz do ataku ;), po prawicy michasia (hmm z mieczem .. to zalezy co bedzie mial gabrys) a po lewicy rafalka (z wlocznia) - powinni miec najwiecej szczegolikow ;) na drugim planie armie aniolkow ;) - pewnie polowe bede musial dodac w photoshopie - malo szczegolow, wiekszosc to powinny byc texturki ;) a w oddali wrota niebios ;) hehehe zobaczymy co sie ostanie z tego koncepciku a co sie zmieni ;)
IceFury Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Nie wiem, ja sie tam nie znam za bardzo, ale według mnie chyba ma troche za wąskie biodra, przynajmniej na pierwszy rzut oka tak coś mi się w głowie zakodowało, a może to przez te ustawienie nóg ?
Chris Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Khem... Kłobuc czytaj posty ;] napisał kolor ...skrzydla to tylko tak dla jaj, jeszcze sie zmienia...
Jay Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 Hmmmm... Dlaczego niektórzy robię z tych aniołków strasznych mięśniaków? Miała u licha być lekkość i eteryczność, a z takiego kloca żadną teksturą piórka się nie zrobi. PS1. Proponuję również byś przewidział trochę miejsca na tyłek. PS 2. Mieczyk zapowiada się fajnie.
Obywatel Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 wyglada, jak by uciekl z zakladu psychiatrycznego ehaahehaeh
und3r Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 No jeszcze sporo temu brakuje! Powodzenia. PS. Spraw, że ten anioł będzie miał duszę! Bo póki co wygląda bardzo nieosobowo.
Rekomendowane odpowiedzi