Napisano 24 Marzec 200421 l hejka a zobacze jak to jest brac udzial w bitwie ;) hmm co do szkicu to chyba nie bedzie slabo rysuje ;( wiec przejde do modelowania ... pierwsze efekty powinny juz byc za 2 tygodnie bo obecnie jestem poza domem, i nie mam jak zaczac robic :( Planuje zrobic, choc moze jeszcze sie to zmienic, Gabrysia uzbrojonego prowadzacego do ataku \"1000\" aniolow :) przeciwko zbuntowanym aniolom, akacje chyba zrobie w chmurkach lub na ziemi ;) zobaczymy to chyba tyle co do koncepcji.
Napisano 30 Marzec 200421 l Autor tiiaaaa zaczalem wlasnie modeling ;) przedstawiam miecyk (chyba juz ok) i postac w trakcie modelowania ;)
Napisano 30 Marzec 200421 l jak on z takimi kolanami chce przeciwko zbuntowanym aniołom? a tak poważnie to szybki jesteś... powodzenia!
Napisano 31 Marzec 200421 l Autor a tak .. dla tych co zagladaja ;) praca wre ... skrzydla to tylko tak dla jaj, jeszcze sie zmienia, zostaly mi do wymodelowania stopy, skrzydla i poprawka miesni rak i korpusu .. jak to zrobie polacze wszystkie czesci to przedstawie gotowego gabrysia ;) z gory mowie, ze na kolanach i lokciach bedzie mial ochraniacze na stopach mojzeski ;) a pod helmem (nieskonczonym jeszcze ;) ) bedzie mial misiure ;) .. zastanawiam sie nad zbroja i co dac mu w lape ;) : miecyk ten co powyzej (tyle ze swiecacy albo plonacy) z jakas tarcza ... czy zrobic dla niego kose ;) a co do konceptu bo wcielo ;) : na pierwszym planie chcialbym pokazac gabrysia dajacego rozkaz do ataku ;), po prawicy michasia (hmm z mieczem .. to zalezy co bedzie mial gabrys) a po lewicy rafalka (z wlocznia) - powinni miec najwiecej szczegolikow ;) na drugim planie armie aniolkow ;) - pewnie polowe bede musial dodac w photoshopie - malo szczegolow, wiekszosc to powinny byc texturki ;) a w oddali wrota niebios ;) hehehe zobaczymy co sie ostanie z tego koncepciku a co sie zmieni ;)
Napisano 31 Marzec 200421 l Nie wiem, ja sie tam nie znam za bardzo, ale według mnie chyba ma troche za wąskie biodra, przynajmniej na pierwszy rzut oka tak coś mi się w głowie zakodowało, a może to przez te ustawienie nóg ?
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Khem... Kłobuc czytaj posty ;] napisał kolor ...skrzydla to tylko tak dla jaj, jeszcze sie zmienia...
Napisano 1 Maj 200420 l Hmmmm... Dlaczego niektórzy robię z tych aniołków strasznych mięśniaków? Miała u licha być lekkość i eteryczność, a z takiego kloca żadną teksturą piórka się nie zrobi. PS1. Proponuję również byś przewidział trochę miejsca na tyłek. PS 2. Mieczyk zapowiada się fajnie.
Napisano 1 Maj 200420 l No jeszcze sporo temu brakuje! Powodzenia. PS. Spraw, że ten anioł będzie miał duszę! Bo póki co wygląda bardzo nieosobowo.