BLADE Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Witam. To jest moja pierwsza scena jaką kiedykolwiek zrobiłem.... Dużo jeszcze można by zrobic czy poprawić... ale z pewnych powodów zostawiam ją w stanie obecnym... Przez to iz to jest mój debiut licze na wyrozumiałośc w ocenach... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Czy ta pracka nie byla w WIP - ie ...? Narobiles sie przy modelowaniu i trzeba przyznac ze jak na pierwsza skonczona scene model jest git ale... teksturami i oswietleniem popsules klimat i efekt ciezkiej pracy. Scenka nieczytelna i materialy plastikowe...Czekam na dalsze prace bo widac potencjal:) Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 Z zarzutam sie zgadzam :) Ale mi sie i tak podoba :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 najlepsze z tej pracy to modeling i niebo oświetlenie nieco słabe (za dużo cieni) i materiały takie plastikowe jak to poprawisz to praca będzie syta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 fajna klima (z deka lekkie napiecie da się odczuć) moze by sie tam jakaś mgiełka przydała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi