Morbid Karbid Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2009 dzięki wszystkim raz jeszcze! Vrocker: właśnie maluję te prace w taki sposób, żeby to sobie poćwiczyć. W wielu pracach zwłaszcza 3d brakuje mi tej "mokrości" - są takie suche przez brak atmosfery, wilgoci i przez zbyt wyraźne zdefiniowanie każdej krawędzi. lordbiernac: oj nie sądziłem, że może to działać z mojej strony. Miło to słyszeć, tym bardziej, że ja sam bardzo często czuję to samo. Kris_R: nadal jestem niepozorny. A co do tego magicznego dotyku... hmmm, spytam żony. Luki: yupppi :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Jak mnie to śmieszy...że nie umiem nic nowego napisać w związku z tą pracą.:P Bardzo mi się podoba noo...jeden z lepszych piców jakie ostatnio widziałem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Fajowe, klimatyczne... osobiście nie rozumiem jak to jest że jeszcze nie masz złotej gwiazdki pod nickiem ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 spoxowaciutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Extra klimacik ma ta pracka, szkic z flasha rownie fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 ..:bajka:.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi