Skocz do zawartości

ChC.14: Kosmiczne cmentarzysko by meariss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, tak pokrótce:

Mało rozumny człowiek chciał władać i kontrolować. W tym celu zbudował Wielkie Oko posługując się nanotechnologią. Jednak Wielkie Oko nie było głupie. Zakończyło plagę wirusa. Tak oto człowiek wynalazł antidotum na samego siebie.

kosmicznecmentarzysko5.jpg

Edytowane przez meariss
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wydaje mi sie, ze fajnie by bylo gdybys wrocil do przedostatniej wersji, przycial ja z lewej strony (tak, zeby wrecz koncowka tej najbardziej wysunietej w lewo nogi byla juz poza kadrem), przycial troche gore, dodal troche kadru z prawej i generalnie sprobowal tak rozwiazac kompozycje, zeby dwoma najjasniejszymi obszarami obrazka bylo to "oko" robota i fragment, ktory to oko oswietla... Bo w tej ostatniej wersji nagle wszystko jest strasznie jasne i gdzies ginie focus. Poza tym kompozycja jest strasznie symetryczna, przez co staje sie nudnawa... A jesli zrobisz to co napisalem, wydaje mi sie, ze praca zyska troche dynamizmu a robot troche skali nabierze byc moze. Fajny balans powinienes uzyskac robiac tak, zeby "oko" bylo w jednej trzeciej obrazka patrzac od lewej, a oswietlony obszar cmentarzyska- w jednej trzeciej od prawej...:)

Mam nadzieje, ze ma sens ten wywod :)

powodzenia :)

Napisano (edytowane)

Urbanboogie: dzięki, to zasługa przede wszystkim lordabiernaca. :)

Zmieniłem tło, żeby nie było już ciemno. I teraz tak, co zamierzam. Wedle bardzo pomocnych mi wskazań lordabiernaca, "oko" ma się znajdować po lewej stronie, zwrócone ku jaśniejszemu miejscu po prawej na dole. W tym miejscu chcę umieścić człowieka, a dokładniej jego zarys (w pelerynie i kapturze). Wokół postaci mają leżeć szczątki miasta, budynków itp.

kosmicznecmentarzysko6.jpg

Edytowane przez meariss
Napisano

!! UWAGA !!

Termin, zostaje wydłużony do 21 dni, czyli ostateczne prace należy umieścić w wątku do 28.06, Wszystkich chętnych gorąco zachęcam do pracy ;).

//Pozdr.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności