Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Trochę późno się zastanowiłem nad zmianą tematu no ale cóż dopiero dziś było to w TV.

Polski opis:

Otóż mam zamiar przedstawić scenę w której złodzieje próbujący uciec po napadzie samochodem, zostają złapani w fluidyzacyjną pułapkę.Polega to na tym że piasek pod wpływem powietrza "upłynnia" się i zakopuje złodziei.

English description:

I'm going to present scene with robbers fleeing by car, who are caught by fluidization trap. This is the sand which liquid after use air under pressure.

Jakby co to pomysł ze "Smash Lab" z dzisiejszego odcinka.

Edytowane przez Kolin101
  • Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwsze podejście do wymodelowania samochodu. Model będzie przedstawiał Fiata Doblo i pewnie trochę nad nim posiedzę, gdyż to będzie mój pierwszy samochód modelowany w 3ds max'ie.

Napisano (edytowane)

Trochę późno po ostatnim ale nie było mnie w domu więc daje dopiero dzisiaj. Jak na pierwsze autko jest chyba nieźle :P.

Edytowane przez Kolin101
Napisano

dawaj dawaj bo na serio czasu zabraknie- jakis zarys sceny w 3d albo progres z samochodem- co do tekstury z napisem CO2 to tak samo dobry pomysl jak tekstura z napisem O2 ;)

Napisano

O2 to tlen a w Smash Lab'ie używali powietrza więc większej różnicy jaki to gaz i tak nie ma może być i H. No jeszcze 5 dni dobrze że mam wakacje. Dziś zamiast grać w piłkę będę siedział nad dokończeniem samochodu a zarys scenki jakiś zaraz dam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności