Kolin101 Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 (edited) Trochę późno się zastanowiłem nad zmianą tematu no ale cóż dopiero dziś było to w TV. Polski opis: Otóż mam zamiar przedstawić scenę w której złodzieje próbujący uciec po napadzie samochodem, zostają złapani w fluidyzacyjną pułapkę.Polega to na tym że piasek pod wpływem powietrza "upłynnia" się i zakopuje złodziei. English description: I'm going to present scene with robbers fleeing by car, who are caught by fluidization trap. This is the sand which liquid after use air under pressure. Jakby co to pomysł ze "Smash Lab" z dzisiejszego odcinka. Edited June 25, 2009 by Kolin101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eco Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 ...radze nie oglądać kolejnego odcinka bo nie wyrobisz się z realizacją ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolin101 Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 Próba stworzenia butli z CO2 (użyje zamiast powietrza bo wtedy bedę mógł na tych butlach dać teksturę z napisem CO2): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolin101 Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 Pierwsze podejście do wymodelowania samochodu. Model będzie przedstawiał Fiata Doblo i pewnie trochę nad nim posiedzę, gdyż to będzie mój pierwszy samochód modelowany w 3ds max'ie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolin101 Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 (edited) Trochę późno po ostatnim ale nie było mnie w domu więc daje dopiero dzisiaj. Jak na pierwsze autko jest chyba nieźle :P. Edited June 19, 2009 by Kolin101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolin101 Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Jak na razie nie zrobiłem dużych postępów bo i mało przy komputerze siedzę ale myślę że warto pokazać co dodałem do samochodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eco Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 dawaj dawaj bo na serio czasu zabraknie- jakis zarys sceny w 3d albo progres z samochodem- co do tekstury z napisem CO2 to tak samo dobry pomysl jak tekstura z napisem O2 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolin101 Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 O2 to tlen a w Smash Lab'ie używali powietrza więc większej różnicy jaki to gaz i tak nie ma może być i H. No jeszcze 5 dni dobrze że mam wakacje. Dziś zamiast grać w piłkę będę siedział nad dokończeniem samochodu a zarys scenki jakiś zaraz dam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolin101 Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 No to na szybko zrobiłem zarys chociaż nie pełny o jeszcze w scenie będzie budka strażnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts