lobohome Napisano 30 Marzec 2004 Share Napisano 30 Marzec 2004 WItam. Po awarii wrzucam ponownie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 30 Marzec 2004 Autor Share Napisano 30 Marzec 2004 update pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 30 Marzec 2004 Share Napisano 30 Marzec 2004 interesuje mnie jak wyglądają pośladki bo cycki mają duże szanse!:) ...tylko twarz jest trochę taka męska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 No chyba masz rację. Jeszcze nad nią popracuję w końcu to dopiero początek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 ufam Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 fajny pomysł, taki wdzięczny... trochę mangowaty... trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 proszę o więcej sutków :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 Mały upgrejdzik :) To tyle w dniu dzisiejszym udało mi się poprawić. Trochę poprawiłem twarz i cycki :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Wypas... Skąd wziełeś referki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Ciałko no no no piękne - oby tak dalej:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 nie jestem pewna czy kobiety mają tak szeroką brodę ciężko ocenić bo widać tylko połówkę. ale zapowiada się nieźle!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 hahahaha ale trafiłaś :) właśnie nad brodą teraz pracuję :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 wrzuć całą główkę to Ci pomogę bo modelik mi się tu chyba najbardziej podoba... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Pazzi oto cała głowa :) tyle dziś na razie się udało a teraz muszę pędzić na zajęcia. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 z obserwacji wynika że masz najlepiej wykonaną anatomie - podziwiam cie:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 wiesz co, twarz mi się już podoba tylko coś jeszcze z tym uszkiem.... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 kolejny update ... tym razem zabrałem się za skrzydełka jeszcze do poprawki ale wrzucę :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Projekt bardzo dobrze się rozwija, choć wydaję mi się, że te skrzydła powinny być trochę większe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 ten drugi jest bardziej od przodu i może dla tego złudzenie ,że są małe zaraz zamieszczę razem z postacią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 o proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 o boze, jaki garb :)... ale fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 hehehehe darkelf za dużo ziemniaków obierała za młodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 To bedzie (chyba) extra praca!. Bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 mam nadzieje ze skrzydelka ustawisz tak jak na koncepcie bo dodaja jej klimatu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 tak tak skrzydełka będą tak jak na koncepciku ... tylko tak to tak narazie ustawione są do łatwiejszej kontroli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Swietna praca :D bardzo mi sie podoba:D Nie ma sie do czego doczepic :D Skrzydla sa super [piwo] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 niezle ci idzie, model dobry a do skrzydel nie ma sie jak doczepic. poka siatke:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2004 oto siatka prszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 przepiekny model - master z ciebie:d pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Witam. Po długiej przerwie w pracy kolejny update :) Niestety malutko bo dopiero co wróciłem ze świąt . Tym razem pracuję nad dłonią. To dopiero początek ale wrzucę :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Ty chyba chcesz kompa sobie zabić :) nie za wiele tych poly ?? :) jeszcze troszkę za mało szczegółów .. ale myślę, że i tak większej roli w modelu nie odegrają :) Pracuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 no jak narazie komp czuje się dobrze i sobie radzi bez zarzutów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 tia .. ale zrób dwie ręce stopy i inne części ciała z taką ilością poly :) a potem zriguj ... nie wiem czy tak ładnie będzie .. chociaż i tak widać że to mesh smooth z 2jeczką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Zobacz na to ... niewiele poly a wygląda chyba troszkę lepiej od Twojej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 und3r: jaką metodą dziargałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 No ja to jeszcze nie skończyłem tej rączki a po wlepieniu jej do aniołka i po lustrzance liczyło mi to 2 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 modelowanie ekstra, cialko tez super ale twarz jakos kobiety mi nie przypomina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 und3r - czemu nie robisz wlasnego aniolka? po tej rece wyglada na t oze moglbys niezly model \"wyciosac\" :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Ręka zwykły box modelling.. a ja nie biorę udziału narazie bo nie mam dobrego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 und3r no to szukaj szukaj gdziekolwiek czegokolwiek (materialow napewno jest w brod) bo normalnie pewnie bys mial naprawde dobre efekty pracy!!! dla mnie byla by to kolejna poracja jeszcze wiekszej motywacji do pracy a przy okazji poszedl bym do piwnicy popatrzec na szczury bom nie godzien patrzec na te niektore wasze prace i jeszcze gotow sprzedac kompa i zazac od rysowania kolek i kresek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 kolejny update dłoni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 a oto skrzydełko pozdro ahaj ... to oczywiście nie jest ostateczna wersja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 no lobohome skrzydla masz najpiekniejsze z calej tej bitwy:) nadaja takie wrazeznie jaby byly w ruchu a pozatym ladnie wtapiaja sie w jasne tlo. naprawde super!!! gdyby ona byla pochylona to bym pomyslal ze leci z wiatrem;) albo pod hehe proponuje nie poprawiac ich juz wogole!!! ewentualnie jakas textura ale nie za mocna bo moze popsuc efekt. co do modelu to popraw uda (za waskie na samym przodzie) no i troche skala poszczegolnych czesci ciala (biodra do korpusu) nie zabardzo wspolgraja. no ale bez jaj nie moge sie normalnie napatrzec na nie (skrzydla) :) takie pikne:) heh... juz sa na pulpicie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 wow szczena opada - świetnie to wyglada :) popraw jeszce rączki - b coś mi sie wydaje że łokieć jest za wysoko pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Lobo: Ładnie ci wychodzić zaczyna .. mam nadzieję tylko, że kompa nie zabijasz przy tym :-) Serio narazie nie mam się czego przyczepić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Bardzo ładnie, skrzydełka naprawdę jedne z ładniejszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Dziękii wszystkim za pozytywy :) co zmobilizuje mnie do dalszej systematycznej pracy :) hehehe :) zio_mal : skrzydełka muszę jeszcze trochę poprawić bo mi jeszcze do końca nie grają tak jak bym chciał. Co do ud to się zgadzam, muszę w tych okolicach jeszcze podłubać ;) und3r : Kompa jeszcze nie zabijam, całą postać tą co wyżej liczy mi ok 7 min a roboczo wszystko płynnie chodzi (jak narazie zobaczy się jak dodam scene ) Jeszcze raz dzięki wszystkim Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 mozesz poprawiac co chcesz ale piora ZOSTAW i nie waz sie juz ich tykac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 A palce na tym renderze nie są przypadkiem za długie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi