Abell Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 (edytowane) Witam, nie mam lustrzanki, a zwykłą małpkę "Casio", wiec będzie bez rewelacji. Zainspirowany działem fotografia postanowiłem odświeżyć swe fotki i mój aparat. Jeżeli to nowe hobby mnie urzeknie planuje zakup lustrzanki. Na razie moje zabawy z HDR'ka, ustawienia standardowe, EV podkręcone w PS. 1) zdjęcie robione na osiedlu /troszkę poziom horyzontu mi lewituje/ 2) Italia - Mediolan, na dachu Duomo 3) Italia - Mediolan, na dachu Duomo 4) Italia - Wenecja 5) Italia - Wenecja, Canale Grande Edytowane 15 Czerwiec 2009 przez Abell
Abell Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Napisano 16 Czerwiec 2009 Wrzucam następną zabawę z HDR. 6) Zdjęcie wykonane w Czersku kilka tygodni temu.
Abell Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Napisano 22 Lipiec 2009 Witam ponownie... dalsze zabawy Casio :) Wszystkie zdjęcia wykonane nad jez. Koronowskim, pod Bydgoszczą, dalej hdr... 7) 8) 9)
torm Napisano 22 Lipiec 2009 Napisano 22 Lipiec 2009 Trochę przekoloryzowane Ci te HDRki wychodzą no i ujęcia też nie są IMO najlepsze. Jedyne, które mi przypadło do gustu to nr 8, wygląda jak kadr z polskiego filmu :)
Ranevan Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Jak dla mnie fajnie wyszla 7 z tymi nieco nienaturalnymi kolorami. 2 i 4 z potencjałem tyle ze kadr psuje efekt no i udana 8. To tyle ale ja sie nie znam :P
Rekomendowane odpowiedzi