Błazi Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 Cześć :) Ostatnio podjąłem się zrobienia strony-sklepu centrum windsurfingowego. Jeśli chodzi o wykonanie i design to całkowita dowolność, jedyne o co zostałem poproszony to o zachowanie tematyki. Proszę o konstruktywną krytykę i propozycje poprawek. Jestem otwarty, nie mówię że przyjmę każdą zmianę, ale na pewno mogę jeszcze nad tym popracować. Z góry dzięki :)
polon Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 e, dużo do poprawy jeśli chodzi o podobną tematyke to mi się podoba ten sklep: http://kiteshop.pl/ masz podwojne menu, nipotrzebnie, zastosuj rozwiązania podobne do tych z netu - użytkownicy przyzwyczajają sie do schematu, łatwiej jest im (nam też ;) ) się poruszać po stronie o standardowym systemie nawigacji. Inne rzeczy do poprawy.. za dużo by pisać. Strona wygląda jak sprzed 15 lat, wszystko w schemacie web1.0; żeby zrobić tą strone dobrze to nie czeka cie dużo pracy nad nią tylko nad sobą (skillem). Jedyne rozwiązanie jakie widze dla ciebie- jeśli musisz to skonczyć w jakimś rozsądnym terminie - znajdz jakiś sklep o podobnej tematyce i "bardzo się wzoruj"
duck Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 imo poważnym błędem jest nieumieszczenie jakiejkolwiek selekcji produktów. Jak klient wejdzie na stronę szukając np. odpowiedniego dla siebie stroju, to będzie musiał 'przedzierać się' przez deski, żagle itp.. ? top jest nawet fajnie wykonany, ale stosunek wielkości loga do pozostałych elementów jest, delikatnie mówiąc, nietrafiony. jak wspomniał polon, niepotrzebne podwójne menu. zmień co uważasz za słuszne ;) pzdr
Knysha Napisano 30 Czerwiec 2009 Napisano 30 Czerwiec 2009 Strasznie dziwne kolory, typografia rozwalona i nie trzymająca jednego schematu. Wywal tło, pokombinuj coś z header'em - nie ograniczaj go do prostokątu.
Rekomendowane odpowiedzi