Napisano 16 Czerwiec 200915 l Cześć :) Ostatnio podjąłem się zrobienia strony-sklepu centrum windsurfingowego. Jeśli chodzi o wykonanie i design to całkowita dowolność, jedyne o co zostałem poproszony to o zachowanie tematyki. Proszę o konstruktywną krytykę i propozycje poprawek. Jestem otwarty, nie mówię że przyjmę każdą zmianę, ale na pewno mogę jeszcze nad tym popracować. Z góry dzięki :)
Napisano 18 Czerwiec 200915 l e, dużo do poprawy jeśli chodzi o podobną tematyke to mi się podoba ten sklep: http://kiteshop.pl/ masz podwojne menu, nipotrzebnie, zastosuj rozwiązania podobne do tych z netu - użytkownicy przyzwyczajają sie do schematu, łatwiej jest im (nam też ;) ) się poruszać po stronie o standardowym systemie nawigacji. Inne rzeczy do poprawy.. za dużo by pisać. Strona wygląda jak sprzed 15 lat, wszystko w schemacie web1.0; żeby zrobić tą strone dobrze to nie czeka cie dużo pracy nad nią tylko nad sobą (skillem). Jedyne rozwiązanie jakie widze dla ciebie- jeśli musisz to skonczyć w jakimś rozsądnym terminie - znajdz jakiś sklep o podobnej tematyce i "bardzo się wzoruj"
Napisano 19 Czerwiec 200915 l imo poważnym błędem jest nieumieszczenie jakiejkolwiek selekcji produktów. Jak klient wejdzie na stronę szukając np. odpowiedniego dla siebie stroju, to będzie musiał 'przedzierać się' przez deski, żagle itp.. ? top jest nawet fajnie wykonany, ale stosunek wielkości loga do pozostałych elementów jest, delikatnie mówiąc, nietrafiony. jak wspomniał polon, niepotrzebne podwójne menu. zmień co uważasz za słuszne ;) pzdr
Napisano 30 Czerwiec 200915 l Strasznie dziwne kolory, typografia rozwalona i nie trzymająca jednego schematu. Wywal tło, pokombinuj coś z header'em - nie ograniczaj go do prostokątu.